cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Dostlar selam, biliyorsunuz ki 8-11 Mayıs arası CS:GO Majör turnuvası var. Hatıra itemlerinin kutusunu düşürmek için ne yapmamız lazım ya da satın alma şansımız var mı?
Dostlar selam, biliyorsunuz ki 8-11 Mayıs arası CS:GO Majör turnuvası var. Hatıra itemlerinin kutusunu düşürmek için ne yapmamız lazım ya da satın alma şansımız var mı?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 24 Nisan 2023 #2 Öncelikle 1 tane bilet satın almanız gerekiyor maç bitince seçiyorsunuz istediğiniz hatıra kasasını.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 avria dedi: Öncelikle 1 tane bilet satın almanız gerekiyor maç bitince seçiyorsunuz istediğiniz hatıra kasasını. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bileti nereden alabiliriz ve maçı biletle mi izleyeceğiz?
avria dedi: Öncelikle 1 tane bilet satın almanız gerekiyor maç bitince seçiyorsunuz istediğiniz hatıra kasasını. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bileti nereden alabiliriz ve maçı biletle mi izleyeceğiz?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 24 Nisan 2023 #4 cankrbs dedi: Hocam bu bileti nereden alabiliriz ve maçı biletle mi izleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinden alıyorsunda major şu an ne alemde bilmiyorum. İzlemene gerek yok.
cankrbs dedi: Hocam bu bileti nereden alabiliriz ve maçı biletle mi izleyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinden alıyorsunda major şu an ne alemde bilmiyorum. İzlemene gerek yok.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #5 avria dedi: Oyun içerisinden alıyorsunda major şu an ne alemde bilmiyorum. İzlemene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bileti alıp izlemesem olur mu kasayı o şekil alabilir miyim çalıştığım için akşamları müsait oluyorum.
avria dedi: Oyun içerisinden alıyorsunda major şu an ne alemde bilmiyorum. İzlemene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bileti alıp izlemesem olur mu kasayı o şekil alabilir miyim çalıştığım için akşamları müsait oluyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 24 Nisan 2023 #6 cankrbs dedi: Bileti alıp izlemesem olur mu kasayı o şekil alabilir miyim çalıştığım için akşamları müsait oluyorum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin. Ama dikkat et takım seçme zamanında al.
cankrbs dedi: Bileti alıp izlemesem olur mu kasayı o şekil alabilir miyim çalıştığım için akşamları müsait oluyorum. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin. Ama dikkat et takım seçme zamanında al.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 avria dedi: Alabilirsin. Ama dikkat et takım seçme zamanında al. Genişletmek için tıkla... Takım seçme zamanı nasıl oluyor hocam kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.
avria dedi: Alabilirsin. Ama dikkat et takım seçme zamanında al. Genişletmek için tıkla... Takım seçme zamanı nasıl oluyor hocam kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 24 Nisan 2023 #8 cankrbs dedi: Takım seçme zamanı nasıl oluyor hocam kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Major duyuruluyor sonra biletler alınıyor takım seçiliyor maçlar oynanıyor.
cankrbs dedi: Takım seçme zamanı nasıl oluyor hocam kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Major duyuruluyor sonra biletler alınıyor takım seçiliyor maçlar oynanıyor.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #9 avria dedi: Major duyuruluyor sonra biletler alınıyor takım seçiliyor maçlar oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Takımı biz mi seçiyoruz?
avria dedi: Major duyuruluyor sonra biletler alınıyor takım seçiliyor maçlar oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Takımı biz mi seçiyoruz?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 24 Nisan 2023 #10 cankrbs dedi: Takımı biz mi seçiyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet tahmin ediyorsunuz tutarsa 3 tanesi rozet veriyor 1 tanede kasa veriyor 3 aşaması var.
cankrbs dedi: Takımı biz mi seçiyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet tahmin ediyorsunuz tutarsa 3 tanesi rozet veriyor 1 tanede kasa veriyor 3 aşaması var.