CS:GO Profesyonel oyuncuların grafik ayarları

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO Profesyonel oyuncuların çözünürlük ayarlarına nereden ulaşabilirim link atabilir misiniz?

Profesyonel oyuncuların ayarlarını kopyalacağına 4:3 ekranda 1280x1024 yaparak kalan ayarları gözüne hitap ettiği şekilde yap.

Şuradan ülkesine göre oyuncuları seçip biraz aşağısında kullandıkları DPI, çözünürlük, sensitivity, kullandıkları monitörlere kadar herşeyi görebilirsiniz.

Başkasının ayarlarıyla daha iyi oynamazsın kendi ekipmanlarına göre ayar yapsan daha iyi olur profesyoneller çok düşük çözünürlükte mario gibi oynuyor, halı gibi pad üzerinde 600-800dpi ile koldan sürükleyerek oynuyor biri bana ciddi bir para vermese yapmam sanırım bu şekilde ne keyif alabilirsin nede alışık olduğun 1080p ayardan sonra alışabilirsin, üstelik çoğunun bu ayarları çok eskilerden geliyor bir anda yapmak seni kötüye götürür.

Nasıl alıştıysan öyle oynaman daha iyidir. Sonuçta başkalarının ayarları seni daha iyi oynatmayacak. Ama yinede istiyorsan aşağıdaki siteden bakabilirsin.

ben yüksek dpı yüksek sens 1024x768 low oynuyordum ama molotofun dumanının arkasındaki adamları filan göremiyordum ondan sordum teşekkürler

İfadeler: A10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…