Merhaba arkadaşlar profesyonel pusucuyum yoğun istek üzerine tüyolarımı sizlere paylaşmak istiyorum.
A bölgesine gidiş kapasının arkasında sabırlı bir şekilde pusmak 2 kil aldıracaktır rakip genellikle AWP ile bekler ama siz daha profesyonel davranarak ses yapmadan bekleyecek ve takımınızı taşıyacaksınız.
Eki Görüntüle 1820396
Orta bölgeden gelecek rakipleri çift beretta ile tek atabilirsiniz a kapısından gelecek biri olmadığına eminseniz bu bölgeye geçmenizde fayda var.
Eki Görüntüle 1820397
Dust 2 haritasının en iyi pusma yerlerinden birisi orta alanı tamamen hakimiyet alanınıza alarak a kapısına gidişi engelleyebirsiniz net olarak 3 kil garantisi veriyorum.
Eki Görüntüle 1820398
A bölgesinde bomba kurulduktan sonra orta bölgede awp ile bekleyen pusucular ve b bölgesinden gelecek ct'ler yukarıdan a bölgesine intikal edecektir bölgemizde bekleyerek rakibi şaşırtacak ve maçı taşıyacaksınız.
Eki Görüntüle 1820400
A kapısına yoğun olarak gidilirse b bölgesinden 2 veya 3 tane ct gelme ihtimali çok yüksek kasanın arkasına pusarak ayak seslerini dinleyip baskını önleyeceksiniz büyük ihtimal maçın adamı olacaksınız.
Eki Görüntüle 1820401
B bölgesine 3 kişi giderseniz 2 kişi önden girmesini bekleyip sağ bölgede pusun çünkü giden 2 kişi öleceği yüksek ihtimal yerinizi belli etmeden bekleyip 2 kilinizi cebinize koyun.
Eki Görüntüle 1820402
A bölgesini kaybettiğiniz zaman ct'ler b kapısına hızla ilerleyecektir çöp konteynerinin arkasına pusurak rakiplerinizi şaşırtmaya devam edin 2 kıl garantisi veriyorum.
Eki Görüntüle 1820403
Ct oynarken doğar doğmaz bulunduğumuz bölgeye intikal edersek orta bölgeye gidecek hewalleri tek tek infaz edebilirsiniz edo olma ihtimaliniz yüksek.
Eki Görüntüle 1820404
Hewaller b bölgesine yoğun olarak intikal edecektir savaşmak yerine bulunduğum bölgede pusup beklemede kalın 2 hewal indirme garantisi veriyorum maçı taşıyacaksınız.
Eki Görüntüle 1820405
Hewaller için : A bölgesinde bombayı kurduktan sonra ct'lerin ilerlemesini engelleyerek maçı taşıyacaksınız.
Ct'ler için : A bölgesine intikal edecek hewalleri sabırla bekleyip indireceksiniz.
Eki Görüntüle 1820412