Arkadaslar başlıkta da belirttigim gibi sürekli public serverlarda ban yiyorum. 26 yaşındayım. Çocuklugumdan beri CS'nin farkli surumleriyle birlikte 10 yıldır bu oyunu oynamaktayim. Onceden Faceit vs oynardim. Bilgisyarimi sattim. Artik internet kafeye gidip gunde 2-3 saat public serverlarda oynamaya başladım. Şu an bir cok serverda banlıyım. Teamviwer istıyorlar, veriyorum. PC'ye bakıyorlar, temiz. Sonra yine ban atıyorlar. Niye banladiniz diyorum, hakkinda sikayet var diyorlar. Dün basima gelen olayi anlatayım; ismini vermeyecegim bir SW'de TW istediler, PC temiz cikti. Yine ban attilar. Dediler ki buradaki adamlar hep global, 10 kisi seni istemiyor. R en az hile olduguna eminler, diyorlar. Halbuki tam 30 dakika PC'yi incelediler, bulamadilar bir şey. DC'lerine girdim, dedim ki kardesim WhatsApp'tan goruntulü izlettirim. Tamam dediler, kafeden bir elemana telefonu verdim, girdim. 1 Mac boyunca kendimi izlettim, 52 kill aldım. Yine banladilar. Niye banladiniz dedim, sende recoil var dediler. Yani demem o ki önerebileceğiniz saglam +20 kisilerin oldugu public server var mi?