BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 31 Mart 2021 #1 Benim farenin yandaki tuşuna "ateş + Q + Q" kombinasyonunu makro olarak atamam sistemde hile olarak mı algılanıyor? Malum AWP için kullanmayı düşünüyorum. Parmağım ağrıdı artık. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Benim farenin yandaki tuşuna "ateş + Q + Q" kombinasyonunu makro olarak atamam sistemde hile olarak mı algılanıyor? Malum AWP için kullanmayı düşünüyorum. Parmağım ağrıdı artık.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Sanmam. Ama bence kullanmayın.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 31 Mart 2021 #3 Hocam o makro hiç bir işe yaramaz bence. Ben de aynı makroyu 2-3 yıl önce denemiştim ama elim makro tuşuna bile gitmiyordu.
Hocam o makro hiç bir işe yaramaz bence. Ben de aynı makroyu 2-3 yıl önce denemiştim ama elim makro tuşuna bile gitmiyordu.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 31 Mart 2021 #4 BattalGazininTorunuVanku dedi: Benim farenin yandaki tuşuna "ateş + Q + Q" kombinasyonunu makro olarak atamam sistemde hile olarak mı algılanıyor? Malum AWP için kullanmayı düşünüyorum. Parmağım ağrıdı artık. Genişletmek için tıkla... Hayır, hile olarak algılamaz kullanabilirsiniz.
BattalGazininTorunuVanku dedi: Benim farenin yandaki tuşuna "ateş + Q + Q" kombinasyonunu makro olarak atamam sistemde hile olarak mı algılanıyor? Malum AWP için kullanmayı düşünüyorum. Parmağım ağrıdı artık. Genişletmek için tıkla... Hayır, hile olarak algılamaz kullanabilirsiniz.