CS:GO Quick Scope Sorunu

Config ayarlarınızdan dolayı olabilir. "Steam\userdata\ID" dizininden, "730" isimli klasörü silip deneyin. Tabii o klasörün yedeğini alın. Bu şekilde sorun düzelmezse eski ayarlarınıza tekrar dönebilmeniz için.

Aynı sorun bende de var bir türlü çözüm bulamadım mouse arızalı sanıp mouse değiştirdim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorum.
Yeni bir fareye geçtiğimde bende buna benzer bir sorun yaşamıştım. Aslinda fare çok kalitesizmiş sağ ve sol tıkı ayni anda algilamiyormuş. Fareden olmadığına emin misin?

Tuşlara hakim olamamış olma ihtimaliniz de var. Mouse değiştirdiğinize rağmen aynı sorunla karşılaştığınıza göre ateş etmeden bıçağa falan geçiyor olmayasınız 😁 İnternetten olduğunu sanmıyorum, olsa konu bile açmazdınız tahminimce.

Mouse'un hz özelliklerini bulamadım ama hz değeri düşük bir mouse'a benziyor bana kalırsa sorun mouse ile alakalı yüksek hareket halinde mouse istenilen komutu yerine getiremiyebilir bu durumda aynı sorunu zamanında bende Logitech g300'de yaşamıştım.

Sorun Mouse değil bence, eskiden çok CS:GO oynadım aynı sorunu 4 Mouse'ta da yaşadım hiçbirinde Quick Scope yapamama rağmen CoD vb. oyunlarda Quick Scope'u çok rahatlıkla yapabiliyordum, CS'de karakter scope açıldıktan bir süre bekliyor sonra sıkmanıza izin veriyor, yanlış hatırlamıyorsam Config dosyasını değiştirerek çözmüştüm ama Config dosyası elimde değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı