CS:GO R6 Gibi Oyun Tavsiyesi

tommy_angelo

Decapat
İyi günler arkadaşlar. Arkadaşım ile birlikte CS:GO ve R6 gibi oyunlar oynadıktan sonra bir nefes aldıracak, tadımlık, çok pahalı olmayan oyunlar arıyoruz. Önerileriniz paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar başlığı Tadımlık Oyunlar yapmıştım ancak böyle paylaşıldı.

Son düzenleme:
CS:GO ve Rainbow Six Siege gibi oyunlar mı arıyorsunuz yoksa bunlardan bağımsız mı ? Eğer yine bir FPS oyun arayışında iseniz Battlefield 1 şu anda 4.99 Euro'dan satılıyor Origin üzerinde. DLC'leri de ücretsiz olarak sunuyor.

Hand Simulator. 4 TL, 2.3 GB
Who's Your Daddy. 10 TL, 1 GB boş alan istiyor sistem gereksinimlerinde, indirme boyutu daha düşük diye düşünüyorum. Son derece eğlenceli ve absürt oyunlardır

Evet teşekkürler bu tarz şeyler arıyorum.

O zaman Battlefield 1 önerimi geri çekip Business Tour, Town of Salem, Ball 3D: Soccer Online, Euro Truck Simulator 2, Deceit, Don't Starve Together gibi oyunları öneriyorum. Bir kısmı ücretsiz bu oyunların. @Anil26 'ın son önerdiği Rocket League oyununu da indirime girdiğinde almanı öneririm. Düzenli olarak indirime giren bir oyun. Ancak bir ilerleme kaydetmek istiyorsan oynayış kalitesi olarak, her gün veya gün aşırı oynaman gerekiyor. Ne demek istediğimi YouTube'da; "RL Squishy" veya "RL Pro Plays" gibi aramalar yapıp izlediğinde anlayabilirsin.

Hocam illa Steam olmak zorunda değilse GTA San Andreas alıp arkadaşlarınızla SA:MP oynayabilirsiniz, çokça Türk serveri ve yabancı serveri bulunmakta. 4 kere bitirmeme rağmen Steam'den aldım ve 26 saat oynama sürem var 1 hafta içinde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı