ZenN Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 373 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 CS:GO'da radyo menüsünü editlemek istiyorum. Bunu daha önce yapanları görmüştüm fakat son 1, 2 yılda bunla ilgili bir şey bulamadım. Şu an böyle bir şey yapsam banlanabilir miyim? Oyun dosyalarını değiştireceğim sonuçta
CS:GO'da radyo menüsünü editlemek istiyorum. Bunu daha önce yapanları görmüştüm fakat son 1, 2 yılda bunla ilgili bir şey bulamadım. Şu an böyle bir şey yapsam banlanabilir miyim? Oyun dosyalarını değiştireceğim sonuçta
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Oyun dosyalarına müdahale ban sebebi. Ban yiyebilirsiniz de, yemeyebilirsiniz de. Bence iki kelime için hesabı riske atmaya gerek yok.
Oyun dosyalarına müdahale ban sebebi. Ban yiyebilirsiniz de, yemeyebilirsiniz de. Bence iki kelime için hesabı riske atmaya gerek yok.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 Muhtemelen ban yersin. Şuan oyun dosyalarında yapılan çoğu değişiklik ban sebebi olabiliyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #4 T3tracon dedi: Muhtemelen ban yersin. Şuan oyun dosyalarında yapılan çoğu değişiklik ban sebebi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Arkaplanı değiştirince ban yiyen görmüştüm. Bence de olabilir.
T3tracon dedi: Muhtemelen ban yersin. Şuan oyun dosyalarında yapılan çoğu değişiklik ban sebebi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Arkaplanı değiştirince ban yiyen görmüştüm. Bence de olabilir.
ZenN Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 373 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #5 Anladım, teşekkürler
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #6 1-2 ay önceye kadar ben de değiştiriyordum. Artık yapmıyorum Valorant'a geçtim.