CS:GO Rampage DLM-355 hassasiyet artıyor

SkuLL_

Centipat
Merhaba, iyi günler. Ben bu sene CS:GO oynamaya başladım 10 yıldır falan CS 1.6 CS Source oynuyordum ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım arkada Discord, zoom, Chrome açık olunca sensim artıyor. Değerler aynı ama oyun içi çok değişiyor. Bunun sebebi nedir? Bir bilginiz var mı? Varsa. Kullandığım mouse: Rampage dlm-355.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinden mouse ayarlarını sıfırlayıp tekrar yap ve oyunda lag sorunun olup olmadığını bir kontrol et oyun akıcı iken mi oluyor bunlar.

Oyunu tam Ekran'a al sensivity ayarlarını sıfırla baştan yap RAW açık mı oynuyorsun?

Oyun içinden mouse ayarlarını sıfırlayıp tekrar yap ve oyunda lag sorunun olup olmadığını bir kontrol et oyun akıcı iken mi oluyor bunlar.

Her şey standart iken yani FPS normal (90-120 arası) tam ekran sadece uygulamalar neden böyle yapıyor.
Oyunu tam Ekran'a al sensivity ayarlarını sıfırla baştan yap RAW açık mı oynuyorsun?
tam ekrandayım zaten raw kapalı ivme açık oynuyorum sens:2 dpi 800 1000hz

Her şey standart iken yani FPS normal (90-120 arası) tam ekran sadece uygulamalar neden böyle yapıyor.

Tam ekrandayım zaten RAW kapalı ivme açık oynuyorum sens: 2 DPI 800 1000HZ.

Chrome'u Steam içinden kullan Shift+Tab ile girerek masaüstü boş iken oluyor mu bu?

Dikey eşitleme ve altındakini devre dışı bırakır mısın?

Console'a "M_CUSTOMACCEL" yazıp değerine bakar mısınız?
Default değeri 0 dır ani reflex dönüşleri için Max. 0.2 olarak ayarlanmalıdır.

M_rawinput 0 yaz konsola tekrardan olabilecek her şeyi düşünmeye çalışıyorum .

Chrome'u oyun içinden kullanırsın discordu normal açmak zorundasın discordda ivme ayarı olmalı onu kapatır mısın ?

En son oyun dosyalarını doğrulamayı unutma.

Bunları deneyeceğim çok teşekkür ederim.

Dikey eşitleme kapalıydı dediğini yaptım dicorddan düzeldi bir de sayeden de yeni bir kod öğrendim sağ ol .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…