memo35isback Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 memo35isback dedi: Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız prime mı?
memo35isback dedi: Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız prime mı?
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 303 19 Temmuz 2023 #3 Sadece kazanmaya bakmıyor. K/D oranına, EDO, isabet oranı vs. hesaplıyor. Bu arada benim fikrime göre rank sistemi biraz zorlaşmış gibi görünüyor.
Sadece kazanmaya bakmıyor. K/D oranına, EDO, isabet oranı vs. hesaplıyor. Bu arada benim fikrime göre rank sistemi biraz zorlaşmış gibi görünüyor.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.915 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Temmuz 2023 #4 Adrastos dedi: Hocam hesabınız Prime mı? Genişletmek için tıkla... Prime yoksa rank açılmaz.
X xainta Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Sistem Özellikleri 32 GB 5600MHz RAM RYZEN 5 7600X RTX 4070 Tİ ASUS TUF GAMİNG A620M-PLUS Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 Adrastos dedi: Hocam hesabınız prime mı? Genişletmek için tıkla... Hocam seçkin olmasa rank atmaz zaten.
Adrastos dedi: Hocam hesabınız prime mı? Genişletmek için tıkla... Hocam seçkin olmasa rank atmaz zaten.
6 603950 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 963 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Temmuz 2023 #6 Adrastos dedi: Hocam hesabınız prime mı? Genişletmek için tıkla... Prime olmasa nasıl seçkin gümüş olsun?
Adrastos dedi: Hocam hesabınız prime mı? Genişletmek için tıkla... Prime olmasa nasıl seçkin gümüş olsun?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.915 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Temmuz 2023 #7 memo35isback dedi: Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım? Genişletmek için tıkla... Günde 3 maç attın kazandın bayağı rank atlamana yardımcı olur maç sayın arttıkca atma oranı azalır hepsini kazanmadığın sürece.
memo35isback dedi: Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım? Genişletmek için tıkla... Günde 3 maç attın kazandın bayağı rank atlamana yardımcı olur maç sayın arttıkca atma oranı azalır hepsini kazanmadığın sürece.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #8 CS:GO oynamayalı yıllar oluyor. Ranked sistemine erişmek için şu an illa prime mı satın almak lazım? Eskiden öyle değildi levelle de açılabiliyordu.
CS:GO oynamayalı yıllar oluyor. Ranked sistemine erişmek için şu an illa prime mı satın almak lazım? Eskiden öyle değildi levelle de açılabiliyordu.
Swaiz Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #9 memo35isback dedi: Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım? Genişletmek için tıkla... Yeni hesapla nova 3'ten lem e 2 haftada çıktım 45 Win ile her şey vurmaya bakıyor.
memo35isback dedi: Merhaba, 30 galibiyetim oldu ama halada seçkin gümüşüm. Nasıl rank atlayacağım? Genişletmek için tıkla... Yeni hesapla nova 3'ten lem e 2 haftada çıktım 45 Win ile her şey vurmaya bakıyor.
Vinograd Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 303 19 Temmuz 2023 #10 Adrastos dedi: CS:GO oynamayalı yıllar oluyor. Ranked sistemine erişmek için şu an illa prime mı satın almak lazım? Eskiden öyle değildi levelle de açılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, seçkin almazsan rank gelmiyor. Swaiz dedi: Yeni hesapla nova 3'ten lem e 2 haftada çıktım 45 Win ile her şey vurmaya bakıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor yani?
Adrastos dedi: CS:GO oynamayalı yıllar oluyor. Ranked sistemine erişmek için şu an illa prime mı satın almak lazım? Eskiden öyle değildi levelle de açılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, seçkin almazsan rank gelmiyor. Swaiz dedi: Yeni hesapla nova 3'ten lem e 2 haftada çıktım 45 Win ile her şey vurmaya bakıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor yani?