CS:GO rank atlama sistemi nedir?

Az maç atıp çok win alırsanız rankınız kolay atlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günlük olarak CS:GO oynuyorum, bu sefer de rekabetçi olmadan tadı olmuyor.

Bugün üst üste 4 Win aldık 20 kill üstü uzun maç ama hala aynıyım.

Evet Prime.
Hocam rank sistemini açtıysanız dert etmeyin. Bir maçta birden fazla rank bile atabiliyordu eskiden. Hala öyledir zannediyorum. Siz iyi oynamaya ve kazanmaya devam edin. Mutlaka atlarsınız.

Hocam rank sistemini açtıysanız dert etmeyin. Bir maçta birden fazla rank bile atabiliyordu eskiden. Hala öyledir zannediyorum. Siz iyi oynamaya ve kazanmaya devam edin. Mutlaka atlarsınız.

Sağ olun 04:00 bekliyorum haftalık bonuslar gelecek pes etmek yok

Hocam mouse ayarlarınız nasıl acaba?

CS:GO Glicko-2 istatistik sistemini kullanıyor muhtemelen CS2'de de böyle olacak.

Cs:GO'nun rank atlama sistemi yoktur. Daha doğrusu sistem varsa bile çözebileni yoktur.
Zihninde bilgi kirliliği yaratmamak için yabancı kaynaklardan ve Reddit sayfalarından Glicko-2 sistemiyle ilgili bilgi edinebilirsin.

Bugün üst üste 4 Win aldık 20 kill üstü uzun maç ama hala aynıyım.
Hocam o kadar karışık ki gerçekten. Bazen az vurduğun halde bir win'e bir rank atlatıyor. Bazen 30 üstü vuruyorsun rank vermiyor. Çok değişik yani. CS2 ile onu da düzeltmeleri lazım acilen bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…