N nazzywest Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 599 29 Ocak 2020 #11 GUNER00 dedi: anlamadım kim kimi boostluyor Genişletmek için tıkla... Siz diyorsunuz ki siz oynamayın ben oynar sizin rütbenizi yükseltirim. Bu bence yasal bir şey değil.
GUNER00 dedi: anlamadım kim kimi boostluyor Genişletmek için tıkla... Siz diyorsunuz ki siz oynamayın ben oynar sizin rütbenizi yükseltirim. Bu bence yasal bir şey değil.
G GUNER00 Centipat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 57 29 Ocak 2020 #12 ben oyle birşey soylemiyorum beraber oynayıp eğlenelim ve kazanalım diyorum hem rütbeniz yükselir hem de eğleniriz gibisinden
ben oyle birşey soylemiyorum beraber oynayıp eğlenelim ve kazanalım diyorum hem rütbeniz yükselir hem de eğleniriz gibisinden
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 29 Ocak 2020 #13 nazzywest dedi: Siz diyorsunuz ki siz oynamayın ben oynar sizin rütbenizi yükseltirim. Bu bence yasal bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Yasallıkla ne alakası var adam gelin size rank kastırayım diyor ?
nazzywest dedi: Siz diyorsunuz ki siz oynamayın ben oynar sizin rütbenizi yükseltirim. Bu bence yasal bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Yasallıkla ne alakası var adam gelin size rank kastırayım diyor ?
BlG SMOKE Centipat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 544 Yer İstanbul 29 Ocak 2020 #14 bir gün global olucam.(gidip bir önce adam akıllı bir bilgisayar almalıyım.)
K kwiatmix Hectopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 129 29 Ocak 2020 #15 GUNER00 dedi: Steam Community :: Error steamcommunity.com Rank global ama bu hesabı kasıyorum keles 2 bu Genişletmek için tıkla... Bu hesabınız seçkin mi ?
GUNER00 dedi: Steam Community :: Error steamcommunity.com Rank global ama bu hesabı kasıyorum keles 2 bu Genişletmek için tıkla... Bu hesabınız seçkin mi ?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #16 Hocam beni ekle istersen kurtar beni silver ranktan.
I ITorstein Hectopat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 144 29 Ocak 2020 #17 Ekledim dostum seni aksam girelim.
N nazzywest Megapat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 599 29 Ocak 2020 #18 Nefe dedi: Yasallıkla ne alakası var adam gelin size rank kastırayım diyor ? Genişletmek için tıkla... Dostum şu açı dan bakmanı isterim düşün emeğinle bir rütbeye geldin kendi takımına boostlanmış biri gelse hoşuna gider mi düzgün oynamasa? GUNER00 dedi: ben oyle birşey soylemiyorum beraber oynayıp eğlenelim ve kazanalım diyorum hem rütbeniz yükselir hem de eğleniriz gibisinden Genişletmek için tıkla... Dostum aşağı da arkadaşın cevabını verdim aynısını senin de düşünmeni isterim
Nefe dedi: Yasallıkla ne alakası var adam gelin size rank kastırayım diyor ? Genişletmek için tıkla... Dostum şu açı dan bakmanı isterim düşün emeğinle bir rütbeye geldin kendi takımına boostlanmış biri gelse hoşuna gider mi düzgün oynamasa? GUNER00 dedi: ben oyle birşey soylemiyorum beraber oynayıp eğlenelim ve kazanalım diyorum hem rütbeniz yükselir hem de eğleniriz gibisinden Genişletmek için tıkla... Dostum aşağı da arkadaşın cevabını verdim aynısını senin de düşünmeni isterim
junlee Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Ocak 2020 #19 @GUNER00 ekledim hocam.
Samme Kilopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 94 Çözümler 2 29 Ocak 2020 #20 GUNER00 dedi: Steam Community :: Error steamcommunity.com Rank global ama bu hesabı kasıyorum keles 2 bu Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam arkadaşla beraber oynuyoruz rankımız dmg beraber gireriz.
GUNER00 dedi: Steam Community :: Error steamcommunity.com Rank global ama bu hesabı kasıyorum keles 2 bu Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam arkadaşla beraber oynuyoruz rankımız dmg beraber gireriz.