CS:GO rank atlanmıyor

ekipanım evet yetersiz ancak maçlarda genelde taşıyorum.adam 10 ms 3 leş almıs 110 ms ile 20 vuruyorum.adam silver 2 oluyo ben silver 1 ilahi adalet.

İnanın kill o kadar fark etmiyor, üst üste 2 maç kazanmanız rank atlamaya yetmez, genellike 5-6 maç gerekiyor.

Üst üste 8 maç kazanıp rank atlayamadığım zamanı hatırlıyorum.

İnanın kill o kadar fark etmiyor, üst üste 2 maç kazanmanız rank atlamaya yetmez, genellike 5-6 maç gerekiyor.

Üst üste 8 maç kazanıp rank atlayamadığım zamanı hatırlıyorum.
zamanında maçlar kısmında gözüken maçların hepsi windi ve hepsinde en az 4 edo idim. ancak beni atlatmamıştı.

zamanında maçlar kısmında gözüken maçların hepsi windi ve hepsinde en az 4 edo idim. ancak beni atlatmamıştı.
Steam profilin > Oyunlar > CS:GO Kişisel Oyun Verisi > Matchmaking sayfasının SS'ini atarsan çözeriz bu işi.

Dosya Ekleri

• resim_2021-12-19_192145.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 54
sanırım bu yüzden olabilir
Tabii ki de bu yüzden dostum. Sen şimdi s1'im ama iyi oynuyorum hatta 8 win streak yapmışlığım var diyorsun ama öncesinde 10ar 20şer maç kaybetmişsin çok net. Win rate düzelince rank atlamaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…