CS:GO rank atlayamama

Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
2.207
Çözümler
15
Arkadaşlar her maç en az 29-30 vuruyorum. Normalde Legendary Eagle falandım ama oyunu bir süre bıraktıktan sonra Nova 1 attı. Rank atlayamıyorum. Ben elimden gelenin en iyisini bile yapsam takım genelde kötü oluyor. Antrenman vs. yapıyorum oyuna girmeden önce. Ne yapmam lazım?
 
Rank sisteminde bir sorun olduğunu düşünmüyorum, 3 - 5 maç kazanıp rank atmayınca sinirleniyorsunuz. Nova 1'den tek başıma 6 ayda Supreme çıktım, hemde full Dust 2 oynayınca.
 
Her map aynı puan getirmiyor. Farklı maplarde genelde EDO olmaya odaklı bir oyun oynarsanız bir yerden sonra rank atlarsınız. Büyük ihtimalle Nova 1'in taban puanından başlamışsınız. Yakın bir zamanda atlarsınız.
 

Bir süre girmediğin için rankın ciddi hasar görmüş rank sisteminde sıralı alım gibi bir şey var sen oradan düşmüşsün sistemde tekrardan yükselmen uzun ve sıkıntılı olacak.
 
Bildiğim kadarıyla rank atlamak için 2 göz 2 kulak,1 adet orta halli kulaklık,2 kol ve parmakların tamamı yeterli. Çünkü ben böyle atlıyorum hiç de kendimi kasmıyorum.
 
Oyun aldığınız flash assistlerine falanda bakıyor
 
Bir süre girmediğin için rankın ciddi hasar görmüş rank sisteminde sıralı alım gibi bir şey var sen oradan düşmüşsün sistemde tekrardan yükselmen uzun ve sıkıntılı olacak.
Rank silinse o kadar düşük atmaz, yeni hesapla falan girmiştir. LE'de bırakıp tekrar girse en kötü MGE atar.
 
  1. Antrenmana devam edin,
  2. Kendinizi hazır hissetmediğiniz sürece ya da oyunu çokta oynamak istemiyorsanız rekabetçi girmeyin,
  3. EDO kasmaya gayret gösterin,
  4. Son olarak en önemlisi takım için en iyisi lobi bulun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…