CS:GO rank boost ban sebebi mi?

VAC ban sebebi mi oluyor?

Hayır, direkt genel Steam hesabı kısıtlaması olur.

Bu kısıtlamayı alırsanız Steam hesabınız üzerinden bu veya buna benzer bir uyarı mesajı alırsınız:

Hayır, direkt genel Steam hesabı kısıtlaması olur.

Bu kısıtlamayı alırsanız Steam hesabınız üzerinden bu veya buna benzer bir uyarı mesajı alırsınız:

Kanka vallahi anlamadım şimdi sürelimi süresizmi.
Nasıl bir şey oluyor.

Kanka vallahi anlamadım şimdi sürelimi süresiz mi? Nasıl bir şey oluyor?

Görünüşe göre rank boost sebebiyle verilen yasaklamalar kalıcı.

Bu sayfayı inceleyin:

Sayfada bir tane de Steam destek yazışması görüyoruz. Ona bakalım:

Steam Kullanıcısı:

''Assetto Corsa oynamak istediğim için giriş yapmaya çalıştım ve hesabım devre dışı bırakılmış. Neden!''

Steam Destek:

''Merhaba,

Yazdığınız hesap, CS:GO eşleştirmesi aracılığıyla CS:GO Yetenek Grubu ve/veya profil seviyesinin yanıltıcı bir şekilde artırıldığı tespit edildi. CS:GO Yetenek Gruplarının veya profil seviyelerinin artırılmasını desteklemiyoruz ve sonuç olarak hesap kalıcı olarak devre dışı bırakılmış ve gelecekte etkinleştirilmeyecektir.

Genellikle hesaplar, Yetenek Grupları yanıltıcı bir şekilde artırılarak satılır veya diğer Steam kullanıcılarına takas edilir. Steam hesaplarının satın alınması, satılması veya takası, Steam Abone Sözleşmesi'ni ihlal eder ve bu hesabı satın aldıysanız veya takas ettiyseniz, bunu gelecekte yapmanızı önermiyoruz. Satın alınan, satılan veya takas edilen herhangi bir hesap, Yetenek Grubu artırma yanında hesap paylaşımı nedeniyle kalıcı olarak devre dışı bırakılabilir.

Bu hesaptaki kilit kalıcıdır ve bu konuda size başka bir yanıt vermeyeceğiz ve hesabı tekrar etkinleştirmeyeceğiz. Gelecekte CS:GO oynamak isterseniz, yeni bir Steam hesabı oluşturmanız ve CS:GO'yu oradan oynamanız gerekecektir.

Steam Destek'e başvurduğunuz için teşekkür ederiz.

Lana
''

Kısacası rank boost işlemi alınacak risk değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…