Kırmızı Sakallı Karınca Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 708 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Antalya 3 Nisan 2021 #1 Bugün böyle bir şey gördüm. GO TV'de hepsinin rank'leri ve hatta oyun içi level'ları bile aynı. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Büyük ihtimalle bu hesapları böyle boostlayıp satıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Bugün böyle bir şey gördüm. GO TV'de hepsinin rank'leri ve hatta oyun içi level'ları bile aynı. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Büyük ihtimalle bu hesapları böyle boostlayıp satıyorlar.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 İlk defa böyle bir şey görüyorum .Olabilir.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 Bir takım her round oyundan çıkıp tekrar giriyor ve diğer takım roundu kazanıyor. Böyle böyle rank kasıyorlar.
Bir takım her round oyundan çıkıp tekrar giriyor ve diğer takım roundu kazanıyor. Böyle böyle rank kasıyorlar.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #4 Nemai dedi: Bir takım her round oyundan çıkıp tekrar giriyor ve diğer takım roundu kazanıyor. Böyle böyle rank kasıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu emek hırsızlığı değil mi? Biz akşama kadar rank kasıyoruz ama bunlar hile gibi bir şey yapıyorlar o zaman.
Nemai dedi: Bir takım her round oyundan çıkıp tekrar giriyor ve diğer takım roundu kazanıyor. Böyle böyle rank kasıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu emek hırsızlığı değil mi? Biz akşama kadar rank kasıyoruz ama bunlar hile gibi bir şey yapıyorlar o zaman.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 Bozkurt1907 dedi: Hocam bu emek hırsızlığı değil mi? Biz akşama kadar rank kasıyoruz ama bunlar hile gibi bir şey yapıyorlar o zaman. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğin bir şey yok. Zaten sattıkları kişiler kısa zamanda rank düşüyordur.
Bozkurt1907 dedi: Hocam bu emek hırsızlığı değil mi? Biz akşama kadar rank kasıyoruz ama bunlar hile gibi bir şey yapıyorlar o zaman. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğin bir şey yok. Zaten sattıkları kişiler kısa zamanda rank düşüyordur.