CS:GO rank kasmak için oyun arkadaşı arıyorum

OUTRA

Hectopat
1 arkadaşımla beraber DMG olduk ve mmde artık düzgün takım arkadaşı atmıyor, çoğunun mikrofonu yok info bile dinlemiyorlar. Gına geldi artık ekibe ihtiyacımız var. Eğer ekibinde 2 kişilik yer olan varsa gelebiliriz. 17 yaşındayız ama büyüklere de ayak uydurabiliriz, hiç yoktan bir şans verebilirsiniz sevmezseniz çağırmazsınız tekrar.

1 arkadaşımla beraber DMG olduk ve mmde artık düzgün takım arkadaşı atmıyor, çoğunun mikrofonu yok info bile dinlemiyorlar. Gına geldi artık ekibe ihtiyacımız var. Eğer ekibinde 2 kişilik yer olan varsa gelebiliriz. 17 yaşındayız ama büyüklere de ayak uydurabiliriz, hiç yoktan bir şans verebilirsiniz sevmezseniz çağırmazsınız tekrar.
Faceit öneririm hocam.
MMde durumlar böyle.
Ama faceitte konuşa konuşa ingilizcem gelişti benim.Sizede öneririm.Oyun oynarken steamin tarayıcısında sürekli çeviri açıktır halen bende.Bayağı bayağı ingilizce konuşanları anlamaya başladım oyun oynarken.
Faceitte TCL Türk Klanı var ama son derece toksik tüm gün cs oynayan +25 dayılar takılıyor aklınızda olsun.

Faceit öneririm hocam.
MMde durumlar böyle.
Ama faceitte konuşa konuşa ingilizcem gelişti benim.Sizede öneririm.
Faceitte TCL Türk Klanı var ama son derece toksik tüm gün cs oynayan +25 dayılar takılıyor aklınızda olsun.
Faceit kullandım bir süre ancak orda da düşük eloda durum pek farklı değil. Ruslar her yerde Rus. Ayrıca şuanda Faceit çalıştıracak donanımım yok. CS sağ olsun geçen hafta 120 olan FPS`im silip yükleyince 60a düştü. Kısaca durum böyle, acilen ekip bulamazsam kafayı yiyeceğim.

Faceit kullandım bir süre ancak orda da düşük eloda durum pek farklı değil. Ruslar her yerde Rus. Ayrıca şuanda Faceit çalıştıracak donanımım yok. CS sağ olsun geçen hafta 120 olan FPS`im silip yükleyince 60a düştü. Kısaca durum böyle, acilen ekip bulamazsam kafayı yiyeceğim.
Hocam faceitin 1 levelinde bile mmdeki globaller oluyor.Faceiti tarayıcıdan açıp öyle kullanıyorum bende fps düşüşünü önlemek için.CS'ye girerken tarayıcıyı kapatıyorum.
İnanın bana tr fps oyuncu kitlesi ruslardan 2x daha problemli.Bir kere kaybettikten sonra mikrofonu açıp küfür etmiyor adamlar.

Hocam faceitin 1 levelinde bile mmdeki globaller oluyor.Faceiti tarayıcıdan açıp öyle kullanıyorum bende fps düşüşünü önlemek için.CS'ye girerken tarayıcıyı kapatıyorum.
İnanın bana tr fps oyuncu kitlesi ruslardan 2x daha problemli.Bir kere kaybettikten sonra mikrofonu açıp küfür etmiyor adamlar.
Onu da biliyorum ama comm için Türk şart ya... Yine de hep derim, CS`de dünyanın en toxic 2 topluluğu Ruslar ve Türklerdir diye.

Onu da biliyorum ama comm için Türk şart ya... Yine de hep derim, CS`de dünyanın en toxic 2 topluluğu Ruslar ve Türklerdir diye.
Hocam bangladesh ingilizcesi bile yetiyor cs go da anlaşmak için.
Ben hiç problem yaşamadım.Küfürleşmeler başlayınca herkes anadiline geçiyor bazen uzatmalarda kaybedince :D

Hocam bangladesh İngilizcesi bile yetiyor CS:GO'da anlaşmak için.
Ben hiç problem yaşamadım. Küfürleşmeler başlayınca herkes anadiline geçiyor bazen uzatmalarda kaybedince :D

Doğru diyorsunuz da ben de farkındayım anlaşıldığının. Ya adamlar sadece Türküz diye bile mute atıyor bazen o an bitiyor oyun. Adam longa açık şekilde shorta bakıyor AWP ile, 5 kere long rush infosu veriyorum sallamıyor beni... Aynı şekil son girdiğim 2 maçta ikişer tane dilsiz arkadaş vardı, bahsettiğim olay bu. Adam ölünce chate bile yazmıyor şurada düşman var diye...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı