Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 17 Temmuz 2019 #1 CSGO'da Rekabetçi sonu rank atlayacak mıyım diye bakarken, rankımın parladığını gördüm, bunun sebebi nedir? Çok merak ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2019
CSGO'da Rekabetçi sonu rank atlayacak mıyım diye bakarken, rankımın parladığını gördüm, bunun sebebi nedir? Çok merak ettim.
Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2019 #2 Galiba sonraki maç kazanırsanız rank atlatıyordu. Abime olmuştu bir kere.
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 17 Temmuz 2019 #3 Rank parladıktan sonra oyun kaybetmezsen, rank atlıyorsun. Parlama derecesi de önemli tabi ki
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Temmuz 2019 #4 1mpR0sibbLe dedi: Rank parladıktan sonra oyun kaybetmezsen, rank atlıyorsun. Parlama derecesi de önemli tabi ki Genişletmek için tıkla... Yenimi bu ilk kez gördüm.
1mpR0sibbLe dedi: Rank parladıktan sonra oyun kaybetmezsen, rank atlıyorsun. Parlama derecesi de önemli tabi ki Genişletmek için tıkla... Yenimi bu ilk kez gördüm.
Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 17 Temmuz 2019 #5 1mpR0sibbLe dedi: Rank parladıktan sonra oyun kaybetmezsen, rank atlıyorsun. Parlama derecesi de önemli tabi ki Genişletmek için tıkla... 1 win aldım ama olmadı atlamadım WhiteFountain dedi: Yenimi bu ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... bende ilk kez gördüm 2. win ide aldım yine olmadı. Son düzenleme: 17 Temmuz 2019
1mpR0sibbLe dedi: Rank parladıktan sonra oyun kaybetmezsen, rank atlıyorsun. Parlama derecesi de önemli tabi ki Genişletmek için tıkla... 1 win aldım ama olmadı atlamadım WhiteFountain dedi: Yenimi bu ilk kez gördüm. Genişletmek için tıkla... bende ilk kez gördüm 2. win ide aldım yine olmadı.