Cinephilie
Hectopat
Daha fazla
Yanlış bilgi, aldığın xp düşmez. Eğer bonuslarını tüketmemişsen, uzun süreli bir mm’de (16 olan kazanır) elde edilen raunt sayısı x 30 xp kazanırsınız.Rank atlamaman normal Dust 2'den başka map girdiğin mi var. Sürekli tek bir mapi oynadıkça hem aldığın XP düşer hem de rank atlaman zorlaşır.
Hayır eskiden 10 maçta bir rank belirleniyordu/yükseliyordu. Ne zamandan beri oynuyorsunuz?
Yeni başladıysan 10 maç kazanınca maçlarına göre rank atıyor onun haricinde bidaha gelmiyor öyle birsey.Eskiden 10 maçta bir rank belirliyordu nasıl öyle bir şey yok?
Eki Görüntüle 1741524
Ben bu işi çözemedim5 maçın genelde 4'ünü kazanıyorum. Ama rank atlayamıyorum. Veya rank atlayacak mıyım atlamayacak mıyım bilemiyorum. Çok fazla soru işareti var bu sistemde. Çoğu maçta 20 üstü vuruyorum.
Eki Görüntüle 1741532
Eki Görüntüle 1741537
Ya insanların bilmedikleri konularda konuşması artık gerçekten canımı sıkıyor yazılan yanlışları düzelteceğim ve asıl konun cevabını vereceğim.
-Seçkin satın almazsanız rankın açılmaz.
-Seçkin aldıktan sonraki 10 Win'de rankınız açılır sadece ilk seçkin aldığınız zamana özel bir durum 1 rank atlamak için 10Win gerekmez bunu nasıl böyle anladınız hayret ediyorum.
-Rank sistemi gizlidir ama 9 yıllık tecrübemle söylüyorum diyelim ki nova 2'den nova 3 yükseldiniz 4 maç daha üst üste Win alırsanız rank atlarsınız, ama normal oynuyorsunuz 1 Win 1 lose şeklinde ilerliyor rank atlamanız için aldığın lose sayısına bağlı olarak 6-7 maçlık Win serisi yapmanız gerekebilir.
-Rank atlamanız takımda kaçıncı olduğunuz veya kaç vurduğunuzla kesinlikle alakalı değildir yukarıda dediğim gibi Win serisi yeterlidir.
-Aynı anda birden fazla rank atalayamazsınız sırayla yükselirsiniz ben mgden global oldum diyen oyinda 400-500 saati olan kolpacılara inanmayın.
çıktığından beri cs go oyuncusuyum öyle birşey hiç olmadıHayır eskiden 10 maçta bir rank belirleniyordu/yükseliyordu. Ne zamandan beri oynuyorsunuz?
Cs1.5 ten beri oynarım hiçbir zaman öyle birşey yoktu bilginiz yoksa fikrinizde olmasınki insanlar yanlış şeyler öğrenmesinHayır eskiden 10 maçta bir rank belirleniyordu/yükseliyordu. Ne zamandan beri oynuyorsunuz?
Maçtan atılırsanız takım macı kazanırsa win kaybederse lose almış olursunuz mac bittikten sonra son maçlarınızda görebilirsinizPeki kötü takım denk gelince ne yapıyorsunuz?
Şu an mesela avel bir takım geldi, Sohbet 0. AFK falan da kalıyorlar. Ben kendimi bu maçtan attırırsam rank sistemine etkisi ne olur?
Ben neden yalan söylediğinizi merak ediyorum bir kere bile oyunu oynamışsanız böyle bir saçmalığın olmadığını bilirsiniz birde globale çıktım yazmışsınızŞimdi şöyle kankam 5-6 maç arka arkaya oynadın kazandın ama rank atlamadin ya sonra 1-2 kere daha girdin kazandınbir anda 3-4 rank atlayabilirsin. Şahsen ben bu şekilde globele çıktım. Not: İlla 5-6 maç olmasına gerek yok loseden sonra alınan Win bile kabul sayılabilir kaybetme serisi hariç.
CS1.5'ten beri oynarım hiçbir zaman öyle bir şey yoktu bilginiz yoksa fikrinizde olmasınki insanlar yanlış şeyler öğrenmesin.
Maçtan atılırsanız takım Mac'ı kazanırsa Win kaybederse lose almış olursunuz Mac bittikten sonra son maçlarınızda görebilirsiniz.
Yukarıda maddelenenler doğrudur, bunları hala bilmeyen var mı? Fakat aşağıda not düşülen bilgi hatalıdır, maçtan atıldığımda o maç nasıl lose sayılmıyor? Maçtan atıldıktan sonra, oyun bitiminde hiç rank düşmemişsiniz anlaşılan, belki bir gün tecrübe edersiniz. Ha siz diyorsanız ki maçtan atıldıktan sonra, takım kazanırsa, win ayrıca atılan kişiye de yazılacak ve aynı zamanda maçın xp’sini kazanacak, bunu bir görüşelim sizinle.Ya insanların bilmedikleri konularda konuşması artık gerçekten canımı sıkıyor yazılan yanlışları düzelteceğim ve asıl konun cevabını vereceğim.
-Seçkin satın almazsanız rankın açılmaz.
-Seçkin aldıktan sonraki 10 Win'de rankınız açılır sadece ilk seçkin aldığınız zamana özel bir durum 1 rank atlamak için 10Win gerekmez bunu nasıl böyle anladınız hayret ediyorum.
-Rank sistemi gizlidir ama 9 yıllık tecrübemle söylüyorum diyelim ki nova 2'den nova 3 yükseldiniz 4 maç daha üst üste Win alırsanız rank atlarsınız, ama normal oynuyorsunuz 1 Win 1 lose şeklinde ilerliyor rank atlamanız için aldığın lose sayısına bağlı olarak 6-7 maçlık Win serisi yapmanız gerekebilir.
-Rank atlamanız takımda kaçıncı olduğunuz veya kaç vurduğunuzla kesinlikle alakalı değildir yukarıda dediğim gibi Win serisi yeterlidir.
-Aynı anda birden fazla rank atalayamazsınız sırayla yükselirsiniz ben mgden global oldum diyen oyinda 400-500 saati olan kolpacılara inanmayın.
Yazmayı unutmuşum maçtan atıldığınızda o maç lose sayılmaz lose diyen arkadaşta bir şey bilemediği halde sallamış takım siz yokken kazanırsa Win kaybederse lose sayılır zaten maç bittikten sonra son maçlarınızda atıldığınız maçı görebilirsiniz.
Sadece Dust 2 oynamayın harita havuzunuz geniş olsun.Eki Görüntüle 1741524
Ben bu işi çözemedim5 maçın genelde 4'ünü kazanıyorum. Ama rank atlayamıyorum. Veya rank atlayacak mıyım atlamayacak mıyım bilemiyorum. Çok fazla soru işareti var bu sistemde. Çoğu maçta 20 üstü vuruyorum.
Eki Görüntüle 1741532
Eki Görüntüle 1741537