CS:GO rank sisteminin saçmalığı

roxtey

Hectopat
CS:GO çift keleştim. Son 2 maçım Win hatta biri 16-2 direkt yok etmişiz. Çok da vurmuşum. Sonra maç girdik, 16-14 yenildim, rank düşürdü oyun :D Bu oyun niye böyle? Şaka mı? Rank sistemi nasıl çalışıyor? Arkadaşlar Valorant'tan döneyim, CS'ye döneyim dedim bu ne ya? :D

CS:GO çift keleştim. Son 2 maçım Win hatta biri 16-2 direkt yok etmişiz. Çok da vurmuşum. Sonra maç girdik, 16-14 yenildim, rank düşürdü oyun :D Bu oyun niye böyle? Şaka mı? Rank sistemi nasıl çalışıyor? Arkadaşlar Valorant'tan döneyim, CS'ye döneyim dedim bu ne ya? :D
Faceit girmeni tavsiye ederim.

CS'de rank atlamak için çok vurmanızın, edo almanızın önemi yok. Önemli olan maçları ard arda kazanmanız.

Kaybettiğin her maçta 30-40 vurman rank sisteminin umurunda değil. Sen maç kazanıyor musun ona bakıyor.

Yani 6 maçta 50 vurup kaybetmenden ziyade
6 maçta 5 vurup kazansan rank atlarsın.

Tecrübeyle sabit;

Dosya Ekleri

• F2887F72-6072-40E0-902E-966A5541BBF3.png
    F2887F72-6072-40E0-902E-966A5541BBF3.png
    218,7 KB · Görüntüleme: 65
CS'de rank atlamak için çok vurmanızın, edo almanızın önemi yok. Önemli olan maçları ard arda kazanmanız.

Kaybettiğin her maçta 30-40 vurman rank sisteminin umurunda değil. Sen maç kazanıyor musun ona bakıyor.

Tecrübeyle sabit;
Sadece maç kazanmak dışında da bir sistem var bence. Arkadaşım ile bütün maçlarımız aynı, (kendi başımıza oynamadık) onu nova attı beni mg.

CS:GO rank sistemi kısaca özeti.(3K saatim var denendi onaylandı)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel videoymuş, ben bu kanala abone olurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı