CS:GO rank sorunu

Sana verebileceğim en iyi tavsiyeyi verdim demin? Ayrıca zannettiğin kadar iyi oynamıyorsun. 30 vurmak zor değil zaten genelde her maç 30 vuran çıkıyor en azından bende çıkıyor. 30kill almak cidden kolay bir olay seni nova falanda yapmaz. Ben 10 maçta 7 kere birinci olup 30 kill ortalamayla hala Silver'ım.

Çok iyi oynuyorum demedim. Hatta iyi oynuyorum derken demek istediğim de o değildi. Demek istediğim hak ettiğim yerin burası olduğunu düşünmüyorum.

Çok kötü oynuyorsun diyemem ama 30 leş almış olman seni nova rütbesine yükseltmez.
Çok iyi oynuyorum demedim. Hatta iyi oynuyorum derken demek istediğim de o değildi. Demek istediğim hak ettiğim yerin burası olduğunu düşünmüyorum.

Evet onu anladım. Ama 360 saat oynayıp Silver kaldıysan hakettiğin yer burasıda olabilir.

Çok kötü oynuyorsun diyemem ama 30 leş almış olman seni nova rütbesine yükseltmez.

Peki bir şey diyeceğim. Bu kadar süre boyunca hala Silver 2'de kalıp 1 üst rütbeye bile çıkamamam anormal değil mi? Bir de bir şey soracağım. Sanırsam 1 ay oyuna girmeyince rütbeler sıfırlanıyormuş. Öyle yapsam ne olur?

Peki bir şey diyeceğim. Bu kadar süre boyunca hala Silver 2'de kalıp 1 üst rütbeye bile çıkamamam anormal değil mi? Bir de bir şey soracağım. Sanırsam 1 ay oyuna girmeyince rütbeler sıfırlanıyormuş. Öyle yapsam ne olur?
Hocam deneyebilirsin ama ben öyle bir şey duymadım. Evet anormal 360 saatte global olan var.

Bazen rank sistemi çalışmıyor gibi hissediyorum... 3 günde 18 Win streak yapıp rank atlayamamıştım sonra 3-4 gün oynamadım ve tekrar girdiğimde 2 maçta 2 kere rank atlamıştım.
Özellikle arkadaşı yoldaşda DMGden LEM e bir günde çıkarmıştık... Saçmalık.
Bu arada @carn gayet güzel söylemiş başta, kill almaktan çok görev yapmak önemli. Takıma round kazandırmak, bombayı kurmak, mvp almak gibi. Her maçta 50 kill alabilirsin ama önemli olan o Killer'in takımına bir değer kazandırması lazım. Sona kalıp 2-3 kişi vurup roundu kaybetmenin hiçbir yararı olmuyor. Bunun dışında kendi rankından yüksek kişilerle oynayıp daha fazla elo kazanabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı