CS GO Rank Yerleşimi

ismail42060

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba okul sezonu cs go oynamadiktan sonra hesabım rank düşmüş. 2 maç atınca rank çıkamadim bende yeni hesap açtım 5 maç attım. 4 win 1 lose oldu sürekli 4 maçta sürekli puan ve edoda 1 veya 2 oldum 5 maçta edo ve puanda 3 ve edoda 3 oldum. 5 maçta gelen adamlar 1 Nova 4 1 ranks 1 tanesi kelesin 2 cisi gerikalan keleşdi bu gidişata göre az çok hangi ranka atar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
11 maçta 10 galibiyet alırsan kartal rütbesine atar.

1.5 ay önce hesap almıştım 11 maçta 10 galibiyet yapıp satmıştım. Rütbesi kartal olmuştu. Rank sisteminde değişiklik yok. Sadece artık rütbe atlamak eskisine göre daha zor.

Herkeze aynı rankı vereceğini düşünmüyorum sistem kolayken bile kuzenim 11 maçta 10 kazanmıştı mg2 olmuştu

Maç içindeki Edo'lar da çok önemli her maçta 1. olduğum için de beni o rütbeye atmış olabilir. Kuzeninizi 11 maçta 10 galibiyete rağmen düşük rütbeye atmış. Eğer oyuna düşük rütbeli arkadaşlarıyla girdiyse onunda etkisi oluyor.

CS:GO, ELO sistemine sahip bir oyun olduğundan dolayı aldığınız kazanmalara göre değil, oyun sonunda sahip olduğunuz puanlara göre bir ELO aralığına yerleştirilirsiniz. Hangi rütbede olacağınızı asla tahmin edemezsiniz çünkü şuanki ELO'nuzu ve karşı takımın ELO'sunu, ayrıca takımınızın ortalama ELO'sunu ve oyun sonu puanlarınızı bilmeniz ve bunu Valve'in sistemiyle hesaplamanız gerekmektedir. Aldığınız win sayısına göre yerleştirilmezsiniz. 10 win=kartal diye bir şey de yok ne yazık ki. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…