CS:GO Ranked maçtan atıyor - Remote host closed connection

• Konuyu başlatan 150554
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.996

150554

Megapat
Makaleler
3
Merhabalar, uzun bir süre sonra girip oynamak istedim fakat maç içinde "Remote host closed connection" kutucuğu çıkıyor ve menüye atıyor beni. Tekrar bağlanıp 2-3 dakika oynadıktan sonra yine atıyor. İnternet üzerinde bulunan çözümlerin çoğunu denedim fakat olmadı.

Ölüm maçı, battleground gibi modlarını denedin 30 dakikadan fazla. Fakat oyundan atma vb. bir durumla karşılaşmadım.

İnternet ayarlarını, DNS, IP vs önbelliğini temizleyerek ve sıfırlayarak denedim.
Steam dosya doğrulama yaptım.
Zaten genelde bunların yapılması isteniyor ve yaptım fakat çözülmedi.

Ping değeri yüksek ise atmasının mantığı ne onu anlamadım? Yani elimde olmadan 68-150 ping arası oynuyorum. Sürekli yapacak ise resmen saçmalık yani.

Ping değerinizin yüksekliği, oyunu oynatan serverı etkiliyor. En basit etki, sizin saniyelik de olsa sekerek gitmeniz, ölmenizi engelleyebilir. Ranked gibi oyunlarda bunun olmaması için yüksek pingli arkadaşlar çıkarılıyor oyundan.

Pek de haksız değil bence. Karşımda ping'den ötürü sürekli seke seke giden bir rakip görmek istemezdim.

Bu zamana kadar bununla hiç karşılaşmadım ve genelde ping değerlerim öyle idi. Yani tutup böyle bir durum oluşması saçma geliyor. Neyse eğer yine olursa silip geçeriz. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı