CS:GO Ranked Team

zazazuha

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. C.S GO'da clan kurdum. Şu anda 2 kişiyiz, 2 mizin de 30 kupası var. Gümüş 1'iz, beraber girince oyunu taşıyoruz iyi oynayan varsa clana gelmek isteyen varsa arkadaş ekleyebilir beni. 5 pre girersek oyun nerdeyse hiç kaybetmeyiz ve okuduğuma göre arka arkaya win alırsan rütbe atlıyormuşsun. 5 pre girince kaybetmeyiz, rahat rütbe atlarız diye düşünüyorum. Oyunu 150 saat oynadım ve toplam 230 saat ban yedim. Ranked'te yanlışlıkla adam öldürdüm diye 7 gün yedim, unrankedken arka arkaya win aldım diye 3 kere 20 saat ban yedim ve son olarak ranked'te fazla adam kickledim diye 2-3 kere 30 dakika ban yedim.

Steam nick: CS:GO | SrT /A/ (T' nin yanında yukarda küçük tm var, telde olduğum için koyamadım. Ekleyin en geç 1-2 haftaya onaylarım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim kupam 40 ve Gümüş 1'im aynı senin gibi maçı taşırım diye düşünüyorum 5 kişi. Üst üste win streak konusunda sıkıntım var. Ben de oyunu 150 saat oynadım. İstek yolladım

En kisa zamanda istek yollayacagim. Ismimi simdiden yazabilirsin. Teamspeak serveriniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…