CS:GO rankı olmadan FACEIT oynanabilir mi?

illegalonline

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Matbaa Ambalaj
Uzun yıllar Counter-Strike: Global Offensive oyununu oynadım ama hileler vb. sebeplerden oyunu bıraktım. PUBG vb. oyunlara başlamıştım Steam hesabımı da o vesileyle sattım. Şimdi arkadaşlarım ile tekrar başlayacagım. FACEIT oynayacağız ama merak ettigim konu şu, Steam hesabım yeni, Counter-Strike: Global Offensive hesabım yeni, FACEIT hesabım yeni.

Bu FACEIT hesabına üye olduktan sonra oyunu oynayabilmem için Counter-Strike: Global Offensive belirli bir ranka gelmiş olmam gerekiyor mu ya da belirli bir saat oynamam gerekiyor mu? Mesela şu anki hesabımda rank yok 30 dakikalık oynama o da cros ayarlarını falan yaptım ama FACEIT'e bu şekilde rankım yokken girip oynayabilir miyim? Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden?

Son düzenleyen: Moderatör:
cs go ya baglamaya çalışıyorum hesabı ama şu uyarıyı veriyor = BAĞLADIĞINIZ PROFİL GEREKSİNİMLERİMİZİ KARŞILAMIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR OYUN KAYIT MODELİNDEN OLANLARI KONTROL EDİN= böyle bir uyarı alıyorum hesabım yeni daha 10 rekabetçi ile rank bile açılmadı bundan dolayı olabilirmi rankım yok diye 10 maç yapıp en azından orada silver olarak rankımı açmammı gerekiyor ?

cs go ya baglamaya çalışıyorum hesabı ama şu uyarıyı veriyor = BAĞLADIĞINIZ PROFİL GEREKSİNİMLERİMİZİ KARŞILAMIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR OYUN KAYIT MODELİNDEN OLANLARI KONTROL EDİN= böyle bir uyarı alıyorum hesabım yeni daha 10 rekabetçi ile rank bile açılmadı bundan dolayı olabilirmi rankım yok diye 10 maç yapıp en azından orada silver olarak rankımı açmammı gerekiyor ?
40 saate kadar kasman gerek

aynı hatayı bende şuan alıyorum belli bir saat kasmam gerektiği için mi bu hatayı veriyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı