illegalonline
Kilopat
Daha fazla  

- Meslek
- Matbaa Ambalaj
Uzun yıllar Counter-Strike: Global Offensive oyununu oynadım ama hileler vb. sebeplerden oyunu bıraktım. PUBG vb. oyunlara başlamıştım Steam hesabımı da o vesileyle sattım. Şimdi arkadaşlarım ile tekrar başlayacagım. FACEIT oynayacağız ama merak ettigim konu şu, Steam hesabım yeni, Counter-Strike: Global Offensive hesabım yeni, FACEIT hesabım yeni.
Bu FACEIT hesabına üye olduktan sonra oyunu oynayabilmem için Counter-Strike: Global Offensive belirli bir ranka gelmiş olmam gerekiyor mu ya da belirli bir saat oynamam gerekiyor mu? Mesela şu anki hesabımda rank yok 30 dakikalık oynama o da cros ayarlarını falan yaptım ama FACEIT'e bu şekilde rankım yokken girip oynayabilir miyim? Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden?

Bu FACEIT hesabına üye olduktan sonra oyunu oynayabilmem için Counter-Strike: Global Offensive belirli bir ranka gelmiş olmam gerekiyor mu ya da belirli bir saat oynamam gerekiyor mu? Mesela şu anki hesabımda rank yok 30 dakikalık oynama o da cros ayarlarını falan yaptım ama FACEIT'e bu şekilde rankım yokken girip oynayabilir miyim? Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum sizlerden?

Son düzenleyen: Moderatör: