Izlediğim bir videoda parçalanmış kasasının rare drop olacağı bu yüzden fıyatının artacağını söylüyordu. Gerçekten rare drop olacak mı yoksa söylenti mi? Gerçekse konu hakkındaki düşüncelerinizi yazın.
Izlediğim bir videoda parçalanmış kasasının rare drop olacağı bu yüzden fıyatının artacağını söylüyordu. Gerçekten rare drop olacak mı yoksa söylenti mi? Gerçekse konu hakkındaki düşüncelerinizi yazın
Hocam aktif drop havuzu ile rare drop havuzunun farkı kasaların çıkma sıralamasına göre değişiyor. Şuandaki aktif drop havuzundaki son kasa parçalanmış kasa. Yani yeni kasa gelirse parçalanmış kasa rare drop havuzunda olacak.
Şahsen ben fiyatının artacağını düşündüğüm için 237 adet parçalanmış kasa aldım 17 TL'den şu an 15 küsur TL'lere düştü. Umarım artacak =D
Hocam aktif drop havuzu ile rare drop havuzunun farkı kasaların çıkma sıralamasına göre değişiyor. Şuandaki aktif drop havuzundaki son kasa parçalanmış kasa. Yani yeni kasa gelirse parçalanmış kasa rare drop havuzunda olacak.
Şahsen ben fiyatının artacağını düşündüğüm için 237 adet parçalanmış kasa aldım 17 TL'den şu an 15 küsur TL'lere düştü. Umarım artacak =D
CS2 geldiğinde büyük olasılıklar çok fazla kasa açılacağı için pazardaki fiyatlar artar ama yaz indiriminde oyun alıcam diyorsanız satabilirsiniz. YTD.