Razer mouse ve klavye ile ilgileniyorum. Bunları istediğimiz gibi kullanmak için driverlerini yüklemek lazımmış. Böylelikle ışıklandırmalarını ve DPI ayarını falan ayarlayabiliyormuşuk. CS:GO'da VAC sistemi bunları hile olarak algılamaz değil mi?

Donanım ayarları ve yönetimi, yasaklanmak için bir sebep değildir. Makro yapmak da aynı şekilde. Oyun dosyalarına ve çalışan herhangi bir işleme injection yapmıyorsanız sorun yok.Razer mouse ve klavye ile ilgileniyorum. Bunları istediğimiz gibi kullanmak için driverlerini yüklemek lazımmış. Böylelikle ışıklandırmalarını ve DPI ayarını falan ayarlayabiliyormuşuk. CS:GO'da VAC sistemi bunları hile olarak algılamaz değil mi?
VAC normal hile kullananı bile banlamıyor cümlenizi biraz onaylayamadım, bunları veri olarak paylaşıyorlar çünkü ve verilere baktığımda dediklerini karşılamıyor bu veriler.Benim yazdığıma neden disslike attınız acaba?
VAC normal hile kullananı bile banlamıyor cümlenizi biraz onaylayamadım, bunları veri olarak paylaşıyorlar çünkü ve verilere baktığımda dediklerini karşılamıyor bu veriler.
Razer mouse ve klavye ile ilgileniyorum. Bunları istediğimiz gibi kullanmak için sürücülerini yüklemek lazımmış. Böylelikle ışıklandırmalarını ve DPI ayarını falan ayarlayabiliyormuşuk. CS:GO'da VAC sistemi bunları hile olarak algılamaz değil mi?
Bu veriye nereden ulaştınız, kaynak neresi bilmiyorum ama bu hesabımı 8 senelik hesabımı sattıktan sonra aldım 2020 senesinde, inanın o günden beri bariz hile demeyeceğim kimse ile karşılaşmadım, Legit kullanım zaten fark edilmesi zor bir şey, istediğiniz kadar lüks bir Anti Hile sistemi kullanın sağlam bir Legit hile kullanıcısını yakalayamazsınız, ki zaten artık hileler uygulama ile değil direkt donanıma kurularak yapılıyor, bir adam mouse üzerine hile kurarak bunu 150 dolara satıyordu zamanında. Bunu isterseniz kendi kendini geliştiren bir yapay zekaya buldurmaya çalışın zaten bulamazsınız. Hatalı konuşuyorsunuz.Mübalağa yaptığımı anlamanız gerek. Şu anda hile kullananların en az %45'i VAC ban yemiyor.
Prime olmadan yoldaş girmeyi dener misiniz bir kez?Bu veriye nereden ulaştınız, kaynak neresi bilmiyorum ama bu hesabımı 8 senelik hesabımı sattıktan sonra aldım 2020 senesinde, inanın o günden beri bariz hile demeyeceğim kimse ile karşılaşmadım, Legit kullanım zaten fark edilmesi zor bir şey,
Oyuna yeni güncellemeler gelmeden önce tam anlamıyla bir VAC dalgası getirildi, gerçekten kimsenin beklemediği bir kaos ortamı oluştu bir anda. Yayıncılar, profesyoneller, youtuberlar bir çok insan VAC ban yedi ve çoğu buna itiraz dahi etmedi. Güncelleme gelmeden önce atılan en büyük VAC dalgalarından biriydi bu dönem ve gerçekten her forumda herkes tarafından konuşuldu. Biggest VAC Wave Ever - 1 Million CS:GO Cheaters Banned In 2019@snageX hocam 2019'da ne oldu öyle de inanılmaz bir BAN çokluğu var öyle?
Neden deneyeyim arkadaş? Adam sana zaten bunlarla karşılaşmak istemiyorsan bak biz bir anti-hile içeren CS sürümü daha yaptık, bu sürümün hakkını ver gir oyna demiş. Sen hile koruması neredeyse yok denen ortamda oynarsan zaten hile gelir karşına.Prime olmadan yoldaş girmeyi dener misiniz bir kez?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.