Merhaba arkadaşlar. Valorant'dan sıkıldım ve CS:GO'ya başlama kararı aldım hesapta seckin var ve rekabet maçı bulmuyor. 3 4 dk tahmini diyor ama ona rağmen girmiyor. Pingim 11-17 arasında ve ona rağmen maç bulmuyor.
Merhaba arkadaşlar. Valorant'dan sıkıldım ve CS:GO'ya başlama kararı aldım hesapta seckin var ve rekabet maçı bulmuyor. 3 4 dk tahmini diyor ama ona rağmen girmiyor. Pingim 11-17 arasında ve ona rağmen maç bulmuyor.
Pingin 11-17 olması birşeyi fark etmiyor "mm_dedicated_search_maxping" diye bir komut var bu komut belirli bir sunucuda örnek olarak avrupa sunucusunda pingin 60 diyelim eğer "mm_dedicated_search_maxping" değişkenin 50 ise avrupa sunucusna girmiyor bu değeri arttırırsan daha kolay bulursun eşleştirme.
146.66.155.1
Buraya bir ping at bakalım pingin kaç çıkıyor.
Ping nasıl atacağını bilmiyorsan, Windows arama çubuğuna CMD yaz, karşına komut istemi çıkacak oraya ping 146.66.155.1 yaz ve Enter'a bas