CS:GO Rekabetçi Ban Bekleme süresi

Makaleler
1
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
-
Sorunum başlıktaki gibi rekabetçi de çok uzun süreli banlar yemekten sıkıldım artık. Her banı 7 günlük yiyorum. Daha kötüsü hem kalitesiz takım -aslında bende mükemmel değilim ama- geldiği için rütbe alamamış olmam. Son yediğim ban beni iyice çıldırttı. Dust2 haritasında iken C4'ü defuse etmem gerekiyordu 2 saniye kala takım arkadaşım tarafından vuruldum ve normal olarak bir kick vote başlattım. Ban yedi ancak maç bittikten sonra 7 gün rekabetçi bekleme süresi. Dünya'nın en saçma ban sistemi olan oyun. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Artık 7 gün banlardan nasıl kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleyerek. Sabır oyunu bu CS mesela bir takım gelir en berbat oyun olur 1 takım gelir dünyanın en zevkli oyunu olur. (@Jira )

Biraz geliş rütbe atla Altın Nova 1 olduktan sonra adam akıllı adamlar geliyor gerçekten. Ban yeme sebebin ne?

Başkalarını suçlamayı bırak da kendine bak biraz da. Hatalı kim olursa olsun onun o noktaya gelmesinde mutlaka senin de payın vardır. Ayrıştırıcı değil birleştirici olmayı dene.

Başkalarını suçlamayı bırak da kendine bak biraz da. Hatalı kim olursa olsun onun o noktaya gelmesinde mutlaka senin de payın vardır. Ayrıştırıcı değil birleştirici olmayı dene.
Tabi canım ben orada bende mükemmel değilim yazdım görmediysen eğer.

Pekala. Madem öyle diyorsun konuşmayı uzatmayalım. Konu benim için kilit arkadaşlar. (Düzenlenmiş mesaj)

Bende aynı sorundan yakınıyordum. En az 1 ay arkadaşların veya türk lobisinden insanlarla gir maça info ver tebrik et zamanla düzeliyor merak etme

6 yıl olmuş Steam hala aynı Steam. Tam konu açıyordum var olan konulara baktım cevabımı buldum. 24 saat içerisinde en fazla 2 rekabetçi maçı kazanabiliyormuşuz ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…