Çözüldü CS:GO rekabetçi banı kaldırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Dirota

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim gibi çok saçma bir nedenden dolayı 1 hafta rekabetçi banı yedim. Ban sebebim "son zamanlarda çok fazla takım arkadaşını attın" diye söyleniyor. Düz algoritmaya göre evet son 2 maçta 2 kişi attım.

Ancak 1. adamın pingi vardı ve ceza yememek için, beni atar mısınız dedi ve biz de attık. 2. adam ise hileydi. AFK kalmıştı ve birkaç round olmasına rağmen gelmemişti. Hile adamı 360 derece durmadan döndürüyordu. Bu yüzden AFK sayılmıyordu. Hatta belki gelir diye ilk oylamada adamı atmadım. Ama bir sonraki oylamada bari botumuz olsun diye attık. Ondan sonra maçtan bir çıktım çat ban.

Ben adam gibi oyunumu oynuyorum ama algoritma saçma bir şekilde çalışıyor. Bunu Steam Community'de dile getirip ban kaldırma şansım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düz algoritmaya göre bu sizin ilk yasaklamanız değil. Bekleme sürelerini düşürmeden üstüne ceza aldığınız sürece kaldığı yerden devam eder.

"Counter-Strike: Global Offensive bekleme süreleri ve yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz".

"Oyuncu atma sistemini suistimal etmek; birçok oyunda çok fazla oyuncu atmak ya da atılmak, rekabetçi bekleme süresi almaya neden olmaktadır". Sebebi ne olursa olsun.

Bunu Steam Community'de dile getirip ban kaldırma şansım var mıdır?

Topluluk forumlarında öyle bir yetkisi olan kullanıcı olduğunu sanmıyorum.
Size saçma gelen nedenler oyunun kuralları. Bu yüzden kaldırılmaz.

Kaldırılmaz hiçbir şekilde, cezanızın süresini bekleyeceksiniz.

Ayrıca sadece son maçla ilgisi yok, belli ki son birkaç maçtır epey birisini kicklemişsiniz bu yüzden troll olarak alınmışsınız listeye.

Pingi olan birisini kicklemek doğru bir çözüm değil çünkü:
1. Pingi varsa düzelmeden girmeyecek, bunun sorumlusu ondan başka kimse değil.
2. Madem çıkacaksın cezasını da çekmek zorundasın ya da bu şekilde siz çekersiniz.

AFK olan birisini atmanız da şart değil çünkü 2 round ya da toplam 4 dakika AFK kalırsa otomatik olarak oyundan düşer ve 3 dakika sonra da ban yer, siz de bot sahibi olursunuz zaten.

Zamanında seninle aynı sebepten ötürü 7 gün ban yemiştim. Ban açıldığı zaman girdiğim 2. maçta bir adamı atmak zorunda kaldık. Attıktan sonra tekrardan 7 gün ban. Bu olay bir kaç kez tekrar edildi ve en sonunda monitörü balkondan aşağı atmamla son buldu. Yeni monitör gelene kadar banım açıldı ve üzerinden 14 gün geçtiği için artık birini attığım anda en azından 7 gün ban yemekten kurtuldum.

2. adam ise hileydi. AFK kalmıştı ve birkaç round olmasına rağmen gelmemişti. Hile adamı 360 derece durmadan döndürüyordu.

AFK olan birisini atmanız da şart değil çünkü 2 round ya da toplam 4 dakika AFK kalırsa otomatik olarak oyundan düşer ve 3 dakika sonra da ban yer, siz de bot sahibi olursunuz zaten.
Console kısmına ''+right'' komutunu yazdığı zaman sürekli sağa doğru dönmeye başlar bu sebeble AFK olarak gözükmez ve oyundan atılmaz.

Ayrıca Düz algoritmaya göre falan değil yani. Oylamayı siz başlatmasaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…