M Mr.Broken Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Bir program vardı. Geçenlerde denk gelmiştim videosuna. Program üzerinden seni senin seviyende olan, hem rank hem de AFK kalma oranı gibi oyuncularla eşletiriyordu. Adını unttum. Bir türlü de bulamadım. Adı nedir bu programın? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Bir program vardı. Geçenlerde denk gelmiştim videosuna. Program üzerinden seni senin seviyende olan, hem rank hem de AFK kalma oranı gibi oyuncularla eşletiriyordu. Adını unttum. Bir türlü de bulamadım. Adı nedir bu programın?
Çözüm M M Mr.Broken 10 Ağustos 2023 emircanunlts dedi: Glicko-2 olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Biraz göz attım benzer sistem ama dediğim program değil. Uygulamanın adını buldum. FACEIT. FACEIT.com Compete on your favorite games. Join matchmaking, leagues, daily tournaments and win prizes. Find or create competitions today! www.faceit.com
emircanunlts dedi: Glicko-2 olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Biraz göz attım benzer sistem ama dediğim program değil. Uygulamanın adını buldum. FACEIT. FACEIT.com Compete on your favorite games. Join matchmaking, leagues, daily tournaments and win prizes. Find or create competitions today! www.faceit.com
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.385 Makaleler 3 Çözümler 58 10 Ağustos 2023 #2 Glicko-2 olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS M Mr.Broken Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 emircanunlts dedi: Glicko-2 olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Biraz göz attım benzer sistem ama dediğim program değil. Uygulamanın adını buldum. FACEIT. FACEIT.com Compete on your favorite games. Join matchmaking, leagues, daily tournaments and win prizes. Find or create competitions today! www.faceit.com Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
emircanunlts dedi: Glicko-2 olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Biraz göz attım benzer sistem ama dediğim program değil. Uygulamanın adını buldum. FACEIT. FACEIT.com Compete on your favorite games. Join matchmaking, leagues, daily tournaments and win prizes. Find or create competitions today! www.faceit.com