Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, şimdi CS:GO oynamak istiyorum. Eski bilgisayar kaldırmadığından dolayı oynayamıyordum. Şimdi ben rekabet girmek için CS:GO Prime statusü mü almak zorundayım? Ne olur biri beni aydınlatabilir mi?
Arkadaşlar, şimdi CS:GO oynamak istiyorum. Eski bilgisayar kaldırmadığından dolayı oynayamıyordum. Şimdi ben rekabet girmek için CS:GO Prime statusü mü almak zorundayım? Ne olur biri beni aydınlatabilir mi?
burakdqn Hectopat Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 110 Çözümler 1 Yer Sarıçam, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayat Okulu - Öğrenci 29 Ağustos 2021 #11 Oynarsın fakat rank, drop ve xp alamazsın. Artı 0 Eksi
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 29 Ağustos 2021 #12 264523 dedi: Eğer eskiden aldığın ya da ilk ücretsiz olduğu zamanlarda açtığın bir hesapsa Prime hesap almana gerek yok zaten hesabın Prime. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene 21 level olup prime olmuştum prime mıyım şuan ? Artı 0 Eksi
264523 dedi: Eğer eskiden aldığın ya da ilk ücretsiz olduğu zamanlarda açtığın bir hesapsa Prime hesap almana gerek yok zaten hesabın Prime. Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene 21 level olup prime olmuştum prime mıyım şuan ?
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Ağustos 2021 #13 zod1ax dedi: Ben geçen sene 21 level olup prime olmuştum prime mıyım şuan ? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
zod1ax dedi: Ben geçen sene 21 level olup prime olmuştum prime mıyım şuan ? Genişletmek için tıkla... Evet.
Emir3635_ Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Snowdin/Grillby's Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #14 TLoTEvil dedi: Usta seçkin gümüş olduğumda gelme olasılığı arttı. Gümüş 3'ken daha az geliyordu, istatistiksel olarak %1'den kesinlikle daha fazla. Genişletmek için tıkla... Artık hesap düşürüyorlar herhalde hileyle oynamak için. Artı 0 Eksi
TLoTEvil dedi: Usta seçkin gümüş olduğumda gelme olasılığı arttı. Gümüş 3'ken daha az geliyordu, istatistiksel olarak %1'den kesinlikle daha fazla. Genişletmek için tıkla... Artık hesap düşürüyorlar herhalde hileyle oynamak için.