CS:GO Rekabetçi maç bulmuyor

Mirexol

Kilopat
20 dk bekledim bulmadı birkaç gündür böyle. Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladım olmadı sildim tekrar yükledim olmadı, eşleştirme pingini 350'ye çektim yine olmadı. Bir de oyun arayan insanlar gözükmüyor arada 1-2 kişi belki. Çözümü nedir?

Son zamanlarda bende de böyle.

CS:GO Valve maç bulması zorlaştı, 30 dk beklediğimi bilirim. Valve yerine Faceit girebilirsin daha kaliteli oyuncular, serverler, sistem.

CS:GO'nun bu aralar sorunları çoğaldı. Biride bu bu hata hepimizde var. Senlik bir durum yok.

Son 1 aydır sunucularda problem var. Oyun aradığım zaman beni hep yabancı kişiler davet ediyor lobiye. Hiç Türk lobisi göremiyorum.

Dostum siz maç bulamıyorsunuz ben canlı ders var diye maçtan ayrılmak zorunda kaldım 13-8 gibi bir skor vardı 20 dk ban yerim diye düşünüyorodum 7 gün ban verdi çıldırıyorum

1 Saattir bekliyorum artık can sıkıntısından Technopat Sosyal'de dolaşıyorum bakalım ne zaman bulacak.

Ben de hiç böyle bir sıkıntı olmadı hatta 20 saniyede bulduğu oluyor genelde 2 dakikaya yaklaşmıyor bile, gerçi rankım düşük olduğundandır belki.

Hocam ben de hesabımı prime yaptım. Ben de giremiyorum o saatten sonra. Sende de aynı durum mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…