EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 CS:GO rekabetçi maç bulmuyor. 1 saatten beri arıyorum. Kafam kızıyor, kıracağım şimdi PC'yi.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 7 Ocak 2023 #2 Rus serveri dene. Artı 0 Eksi
6 68515 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 14 7 Ocak 2023 #3 Hocam lütfen bilgisayarı kırmayın çok pahalılar, internetle alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.789 Çözümler 26 Yer Muğla 7 Ocak 2023 #4 "mm_dedicated_search_maxping 95" bunu komut istemcisine yazın veya başlatma seçeneklerine çoğunlukla işe yarar maç bulacaktır. Artı 0 Eksi
"mm_dedicated_search_maxping 95" bunu komut istemcisine yazın veya başlatma seçeneklerine çoğunlukla işe yarar maç bulacaktır.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #5 Rustin Cohle dedi: "Mm_dedicated_search_maxping 95" bunu komut istemcisine yazın veya başlatma seçeneklerine çoğunlukla işe yarar maç bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmadı. Shaz dedi: Hocam lütfen bilgisayarı kırmayın çok pahalılar, internetle alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elim gitmiyor zaten ZetaDivision dedi: Rus serveri dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor kral. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: "Mm_dedicated_search_maxping 95" bunu komut istemcisine yazın veya başlatma seçeneklerine çoğunlukla işe yarar maç bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmadı. Shaz dedi: Hocam lütfen bilgisayarı kırmayın çok pahalılar, internetle alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elim gitmiyor zaten ZetaDivision dedi: Rus serveri dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor kral.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.789 Çözümler 26 Yer Muğla 7 Ocak 2023 #6 Meteakyz dedi: Denedim hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
Meteakyz dedi: Denedim hocam olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene.
KS KS EgoWaixx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 574 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #7 Rustin Cohle dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Deniyorum başarılı olursa bilgilendireceğim. Rustin Cohle dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam sizde maç buluyor mu peki? Son düzenleme: 7 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Deniyorum başarılı olursa bilgilendireceğim. Rustin Cohle dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam sizde maç buluyor mu peki?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.789 Çözümler 26 Yer Muğla 7 Ocak 2023 #8 Meteakyz dedi: Deniyorum başarılı olursa bilgilendireceğim. Olmadı hocam sizde maç buluyor mu peki? Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantısı veya sunucularla alakalı bir durum olabilir internet ayarlarını sıfırlayın bence Modem'e reset atın. Artı 0 Eksi
Meteakyz dedi: Deniyorum başarılı olursa bilgilendireceğim. Olmadı hocam sizde maç buluyor mu peki? Genişletmek için tıkla... İnternet bağlantısı veya sunucularla alakalı bir durum olabilir internet ayarlarını sıfırlayın bence Modem'e reset atın.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 7 Ocak 2023 #9 Bugün bende rekabetçi maç girecektim. 40 dakika bekledim hala maç bulamadı. Sonrasında dosya doğrulaması yaptım. Bilgisayarı ve modemi yeniden başlattım. Maçı 7 dakikada buldu. Artı 0 Eksi
Bugün bende rekabetçi maç girecektim. 40 dakika bekledim hala maç bulamadı. Sonrasında dosya doğrulaması yaptım. Bilgisayarı ve modemi yeniden başlattım. Maçı 7 dakikada buldu.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #10 Güven faktörün düşmüş olabilir. Artı 1 Eksi