M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #1 3 gün önce seçkin aldım. Dün 20 dk bugün 10 dk zor oyun buluyor. Oyundan soğumaya başladım. Normal mi bu kadar sürede oyun bulması? Ne yapmam lazım?
3 gün önce seçkin aldım. Dün 20 dk bugün 10 dk zor oyun buluyor. Oyundan soğumaya başladım. Normal mi bu kadar sürede oyun bulması? Ne yapmam lazım?
Memocukk Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Hocam insanların oynamadığı maplerde mi maç arıyorsunuz mesela hangi mapi mapleri seçiyonuz. Artı 0 Eksi
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 19 Şubat 2023 #3 Seçtiğin mapler önemli Mirage, Dust II en çok oynanan maplerdir bir de bunları seçip dene. Onun dışında internet hızın da etkiliyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
Seçtiğin mapler önemli Mirage, Dust II en çok oynanan maplerdir bir de bunları seçip dene. Onun dışında internet hızın da etkiliyor diye biliyorum
KS KS M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 19 Şubat 2023 #4 Mert4455 dedi: Seçtiğin mapler önemli Mirage, Dust II en çok oynanan maplerdir bir de bunları seçip dene. Onun dışında internet hızın da etkiliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Kendin map seçersen seçkin olmayanlar geliyormu? ben direkt seçkin işaretli ordan maç aratıyorum başlayınca oylama falan yapılıyor. Artı 0 Eksi
Mert4455 dedi: Seçtiğin mapler önemli Mirage, Dust II en çok oynanan maplerdir bir de bunları seçip dene. Onun dışında internet hızın da etkiliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Kendin map seçersen seçkin olmayanlar geliyormu? ben direkt seçkin işaretli ordan maç aratıyorum başlayınca oylama falan yapılıyor.
M Mert4455 Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 295 19 Şubat 2023 #5 MustFeeling dedi: Kendin map seçersen seçkin olmayanlar geliyormu? ben direkt seçkin işaretli ordan maç aratıyorum başlayınca oylama falan yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır oynamadığım için arayüzü unuttum fakat orada seçeneklerde seçkin seçeneği olacak onu açarsan hangi haritayı seçersen seç seçkinlerle oynarsın. (çok fazla seç dedik) Artı 0 Eksi
MustFeeling dedi: Kendin map seçersen seçkin olmayanlar geliyormu? ben direkt seçkin işaretli ordan maç aratıyorum başlayınca oylama falan yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır oynamadığım için arayüzü unuttum fakat orada seçeneklerde seçkin seçeneği olacak onu açarsan hangi haritayı seçersen seç seçkinlerle oynarsın. (çok fazla seç dedik)