CS:GO rekabetçi maçı bulmuyor

vdo123

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO rekabetçide maç bulamıyorum. Bulsam da 20 dakika da buluyor. Hesap değiştirdim yine bulmuyor. Ha bu arada yoldaş girince hızlıca buluyor, anlamadım.

Belki de güven faktörünüz kırmızıya düşmüştür.
Değeri 90 yapın sorununuz çözülecektir
Hocam 65'de yeşil ise 90 yapmaya ne gerek var? Boşuna fazla ping ile oynatacaksınız. Zaten pingi düzgün olmasına rağmen bulmuyorsa ya girdiği saat'de oyuncu yoktur ya da faktörü düşmüştür.

Belki de güven faktörünüz kırmızıya düşmüştür.

Hocam 65'te yeşil ise 90 yapmaya ne gerek var? Boşuna fazla ping ile oynatacaksınız. Zaten pingi düzgün olmasına rağmen bulmuyorsa ya girdiği Saat'de oyuncu yoktur ya da faktörü düşmüştür.

Hocam hesabı yeni açtım bence güven faktörüm düşmemiştir hiç toxiclik yapmadım.

Hocam hesabı yeni açtım bence güven faktörüm düşmemiştir hiç toxiclik yapmadım.
Oyun aratırken sağ üst kısım yeşildi değil mi? Sarıysa orada yazan ping değerini bu mm_dedicated_search_maxping ile düzelt. Belki de kimsenin oynamadığı saat'de girdin. Bende 25 dakika beklemiştim bir gece vakti. Rankım globaldi. Büyük ihtimalle oyuncu yoktur.

Oyun aratırken sağ üst kısım yeşildi değil mi? Sarıysa orada yazan ping değerini bu mm_dedicated_search_maxping ile düzelt. Belki de kimsenin oynamadığı Saat'de girdin. Bende 25 dakika beklemiştim bir gece vakti. Rankım globaldi. Büyük ihtimalle oyuncu yoktur.

20230627160332_1.jpg

Hocam buradan mı söz ediyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı