Mm_dedicated_search_maxping
Konsola bu kodu yazar mısınız değeri kaç?
Hocam 65'de yeşil ise 90 yapmaya ne gerek var? Boşuna fazla ping ile oynatacaksınız. Zaten pingi düzgün olmasına rağmen bulmuyorsa ya girdiği saat'de oyuncu yoktur ya da faktörü düşmüştür.Değeri 90 yapın sorununuz çözülecektir
Belki de güven faktörünüz kırmızıya düşmüştür.
Hocam 65'te yeşil ise 90 yapmaya ne gerek var? Boşuna fazla ping ile oynatacaksınız. Zaten pingi düzgün olmasına rağmen bulmuyorsa ya girdiği Saat'de oyuncu yoktur ya da faktörü düşmüştür.
Oyun aratırken sağ üst kısım yeşildi değil mi? Sarıysa orada yazan ping değerini buHocam hesabı yeni açtım bence güven faktörüm düşmemiştir hiç toxiclik yapmadım.
mm_dedicated_search_maxping
ile düzelt. Belki de kimsenin oynamadığı saat'de girdin. Bende 25 dakika beklemiştim bir gece vakti. Rankım globaldi. Büyük ihtimalle oyuncu yoktur.Oyun aratırken sağ üst kısım yeşildi değil mi? Sarıysa orada yazan ping değerini bumm_dedicated_search_maxping
ile düzelt. Belki de kimsenin oynamadığı Saat'de girdin. Bende 25 dakika beklemiştim bir gece vakti. Rankım globaldi. Büyük ihtimalle oyuncu yoktur.
Evet. İlerleyen sürelerde yeşil ise ping değerleriniz olması gerektiği gibi.
Evet. İlerleyen sürelerde yeşil ise ping değerleriniz olması gerektiği gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.