2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 27 Ağustos 2020 #1 Böyle bir olay başıma ilk defa geldi. Eğlenceli bir andı sizinle paylaşmak istedim. Bu arada ısınma bittiğinde bot oyundan otomatik bir şekilde atıldı. Neden böyle bir şey olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Sürprizbozan: Oyundaki oyuncuların ben dahil tepkisi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Böyle bir olay başıma ilk defa geldi. Eğlenceli bir andı sizinle paylaşmak istedim. Bu arada ısınma bittiğinde bot oyundan otomatik bir şekilde atıldı. Neden böyle bir şey olduğunu bilen varsa yazabilir mi? Sürprizbozan: Oyundaki oyuncuların ben dahil tepkisi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 27 Ağustos 2020 #2 Karşıdaki kişilerden birisi tam olarak bağlanamamış olabilir. Ancak atıldığında göre sıkıntı yok.