Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 30 Temmuz 2014 #1 Selam, rekabetçi modda takımıma abuk subuk oyunu bilmeyen adamlar denk gelip duruyor. Sayelerinde rütbe düşürüyorum, sinir ediyorlar. Oyunu iyi oynayan arkadaşlar var ise Steam üzerinden beni eklerlerse sevinirim. Steam ID: Raydric
Selam, rekabetçi modda takımıma abuk subuk oyunu bilmeyen adamlar denk gelip duruyor. Sayelerinde rütbe düşürüyorum, sinir ediyorlar. Oyunu iyi oynayan arkadaşlar var ise Steam üzerinden beni eklerlerse sevinirim. Steam ID: Raydric
Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #2 Rekabetçi oyun modunda iddalıyımdır helede d2 yse Steam Community :: Mr.Rixot İyi oynarsan klanada bekleriz
Rekabetçi oyun modunda iddalıyımdır helede d2 yse Steam Community :: Mr.Rixot İyi oynarsan klanada bekleriz
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 1 Ağustos 2014 #3 Güncel