CS:GO rekabetçi oynarken aim bir iyi olup bir kötü oluyor

hayatsız insan

Decapat
Yer
32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tost makinesi
Meslek
İnsan
Rekabetçi maç girerken bu sorunu her zaman yaşıyorum. Normalde Aim'im iyidir ama bazen oyuna girerken önüme bir smurf gelip tüm takımın içinden geçiyor. Ve tüm öz güvenim gidiyor. Adam önüme çıkarken falan elim esiyor kolum birden yukarı falan kayıyor istemsizce. Bu yüzden artık Mirage, Dust 2 gibi mapları eskisi gibi iyi oynayamıyorum. Bazen de aimim canavar gibi oluyor kısa maçta bile en az 20 kişi falan vuruyorum önüme gelene HS atıyorum. Bu belirsiz oynayış tarzımdan ötrü doğru düzgün Win'de alamıyorum. 1 maç kazanıp 4 maç kaybediyorum ve sadece rankımı korumama yarıyor Win'im. Bu sorunun önüne nasıl geçebilirim? Önerileriniz nedir?

Oyunu oynarken çok heyecanlanmayın. Oyun oynuyorsunuz sonuçta. Rahat olursanız stabil oynarsınız. Antrenman da önemli.

Bir oyuncunun aimi sürekli stabil olamaz. 3 el önceki elemanlar size kıyasla biraz daha kötü olabilir şu an karşınıza gelen elemanlar sizin seviyenizde olabilir. Oyunun eşleştirme sistemine göre şekillenen bir şey o. Bir de en önemlisi mental sağlık var tabii ki.

Berserk'i çerez niyetine yiyen adamın mental sağlığı nasıl olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…