Arkadaşlar herkese merhaba benim bir sorum olacaktı. Ben yeni bir bilgisayar topladım ve Windows 10 Pro 64 Bit kurdum. Tüm güncellemelerini yaptım her şey tamam ama CS:GO oynarken (bu sadece CS:GO'da oluyor yalnızca) deathmatch'da falan sıkıntı yok ama rekabetçi girdiğimde oyunun ortasında oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor.
Bu yalnızca CS:GO rekabetçi modunda oluyor. Mesela PUBG oynarken hiç böyle bir şey olmuyor nasıl düzeltebilirim? Bazıları Windows güvenlik duvarını kapat ve uygulamanın güvenlik duvarından geçmesine izin ver demiş onu yaptım. Oyun dosyalarını doğrula demiş onu da yaptım. Buna Windows 10'la beraber gelen IObit yazılımlarının sebep olabileceği söylenmiş, bende herhangi bir virüs programı da yok hani oyunla çakışıyor desem yok yani, sizce bu hatadan nasıl kurtulabilirim? Yorumlarınız için teşekkürler.
Windows 10 ile beraber IOBit yazılımları yüklü gelmez. Kullandığınız kurulum imajının orijinal Microsoft dağıtımlı imaj olduğundan emin olunuz. Emin değilseniz oyunu yedekleyip sıfır kurulum yapınız.
Sunu da denemeyi unutmayin.
Steam'den cikis yapin.
Steam'i yonetici olarak calistirin.
Bunlari yaptiktan sonra isterseniz dogrulama islemi yapin ama gerekmez bence.
Bilgisayarında "Cheat Engine" tarzı hile,trainer vs. bir program kuruluysa belki başka oyunlarda kullanmak için kurduysan bunları kaldır, sorunun çözülecektir. İyi haberlerini bekliyoruz, deneyip bilgi verirsin.
Eğer Steam, oyunu da yönetici olarak başlatmaya kalkarsa oyunda VAC koruması aktifleşmez. Bunun dışında zaten kurulum yapılan Windows imajı da orijinal değilse VAC'ın ön yüklü gelen yazılımlarda da sorun görmesi muhtemel.
Eğer Steam, oyunu da yönetici olarak başlatmaya kalkarsa oyunda VAC koruması aktifleşmez. Bunun dışında zaten kurulum yapılan Windows imajı da orijinal değilse VAC'ın ön yüklü gelen yazılımlarda da sorun görmesi muhtemel.
Haklisiniz ama eski bir crack manyagi olarak (laptobumda orijinial Win 10 gelse bile crackli yukledim tekrardan) sunu soyleyeyim: iOBit algiliyor. Varsa silinmeli ama yoksa, Steam'in YOB secenegiyle birlikte firewall ve sistemin belli basli ozelliklerine ve kisimlarina tam erisim sagliyor. VAC in olayi zaten oyunlarinda live-vaule degisimi olup olmadigi kontrolü oluyor. O yuzden virusler dahil bir cok yazilim YOB secenegine ihtiyac duyuyor. Yanlis anlamayin sakin, sizin de dediginiz dogru ama Yoneticide VAC korumasinin aktiflesmedigine katilmiyorum.
Zorunda değilsiniz. Sadece sitesinde yazan yazilimlari kaldirin yeter. Her hatayla karsilasinca arkadan bir tarayici penceresi acilir. Ayni zamanda OEM lisanslar da bulabilirsiniz 15-20 TL ye. Unutmayin bu lisans sadece o bilgisayara ait olacaktir ama gercek windows elde etmis olacaksiniz. Umarim sorununuz cozulur. İyi gunler.