CS:GO rekabetçi oynarken VAC hatası

Dibe inmeden önce daha basit çözümler deneyebiliriz direk format gerekmiyor.

Yanlis anlamayin sakin, sizin de dediginiz dogru ama Yoneticide VAC korumasinin aktiflesmedigine katilmiyorum.
Sadece Steam uygulaması yönetici olarak başlatılırsa evet, birçok ayarı otomatik olarak kontrol edebilme özelliğine sahip oluyor. Fakat oyunu "yönetici" yetkilerine sahip olarak açmaya kalktığınız an oyun açılır açılmaz VAC korumasının yönetici olarak çalıştırılmış oyunda devre dışı bırakıldığını ve resmi eşleştirmeye sahip sunuculara giremeyeceğini belirtiliyor. Zaten özellikle belirttim, eğer oyun yönetici olarak başlarsa diye. Yönetici değil de normal kullanıcı haklarına sahip olarak başlarsa zaten sorun yok ortada.
Şimdi ben orjinal windows mu kurmalıyım yani? Orjinal win çok pahalı ama 1.000 TL felanmış sanırım.
Hazır crackli gelen sürümlerden her zaman uzak durun. Windows 10'u lisans girmeden de kurabilir ve kullanabilirsiniz.

Bunları denedikten sonra biz çözüme ulaşamazsanız işte o zaman temiz kurulum yapın.

Steam giriş yapın CSGO simgesine sağ tıklayın ve ''dosya bütünlüğünü doğrulama'' yapalım. Aynı hatayı verirse tekrar deneyin sonucu iletirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…