G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #1 Böyle bir yer açılıyor bunda yayın veya video kaydı falan almıyorum, değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Nisan 2021 #2 Hayır, eğer maç sonu maçı izlemek için demoyu indirirsen ileri veya geri sarmak, hızlandırıp yavaşlatmak gibi şeyler için kullanabilirsin.
Hayır, eğer maç sonu maçı izlemek için demoyu indirirsen ileri veya geri sarmak, hızlandırıp yavaşlatmak gibi şeyler için kullanabilirsin.
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #3 peniks dedi: Hayır, eğer maç sonu maçı izlemek için demoyu indirirsen ileri veya geri sarmak, hızlandırıp yavaşlatmak gibi şeyler için kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirmek için napmak gerekiyor
peniks dedi: Hayır, eğer maç sonu maçı izlemek için demoyu indirirsen ileri veya geri sarmak, hızlandırıp yavaşlatmak gibi şeyler için kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirmek için napmak gerekiyor
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 25 Nisan 2021 #4 Bahsettiğin kısayol maç demolarını oynatırken işine yarıyor. Oynadığın maçların bulunduğu sekmeye girersen indirme butonunu görebilirsin, sonrasında indirdiğin demoyu açıp Shift F2 ile oynatabilirsin.
Bahsettiğin kısayol maç demolarını oynatırken işine yarıyor. Oynadığın maçların bulunduğu sekmeye girersen indirme butonunu görebilirsin, sonrasında indirdiğin demoyu açıp Shift F2 ile oynatabilirsin.
peniks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Nisan 2021 #5 game developer dedi: İndirmek için napmak gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ana menüde hatırlamıyorum ama soldaki çubukta televizyon olması gerek, ona tıkla ve üstten "maçların" kısmına gel.
game developer dedi: İndirmek için napmak gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ana menüde hatırlamıyorum ama soldaki çubukta televizyon olması gerek, ona tıkla ve üstten "maçların" kısmına gel.