CS:GO rekabetçide her 2 maçta bir 21 saat ban yememin sebebi nedir?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar CS:GO'da hep ölüm maçı giriyordum. Yeni zamanlarda rekabetçi girmeye başladım. 2-3 gün önce rekabetçi oynadım 2 maç oynadım sonra 21 saat ban yedim. 1 gün sonra ban kalktı ve oyuna girmemle karşıma parti üyesi yasaklandı diye bir yazı geldi. Rekabetçide 1 maçta girdiğim takım arkadaşları hile açmış ve benim galibiyet ve XP'ler silinmiş. Sonra yeniden 2 maç daha yaptım (3 galibiyetim oldu) ve 21 saat ban yedim yine. Size sorum bu rekabetçide 2 maçta 1 21 saat ban yememin sebebi nedir? 2 maçta bir 21 saat ban yemenin çözümü var mı? Cevaplarınız için teşekkürler.

Yenisiniz herhalde 10 maçı tamamlayana kadar öyle yapacak. 10W'in alın düzelecek daha olmayacak.
Her 3 Win'de bir verecek beklemeyi sizi daha iyi eşleştirmek için falan diyorda saçma tabii.

Oyuna yeni basladiysaniz her iki Mac'ta 24 saat bekleme suresine giriyor. Normal.

Peki 10 maç oynayıp rank aldıktan sonra 1 ay girmeyince rank siliniyor. Rank silinince yine mi 2 maçta bir 21 saat ban yeme durumu var?

Rekabetçiye ilk defa başlayan oyuncular günde maksimum 2 rekabetçide oyun kazabilirler. Ardından 1 günlük yasaklama alırlar. Bu, yeni oyuncuların rütbelerini daha iyi oturtmak ve aynı zamanda rütbeye sahip oyuncuları korumak adına alınmış. 10 maç kazanıp, ilk defa rütbeni aldıktan sonra böyle bir sorunla karşılaşmayacaksın.
Rank silinince yine mi 2 maçta bir 21 saat ban yeme durumu var?
Hayır, rütben silindikten sonraki ilk maçta yeni bir rütbe atıyor sana.

Saçma değil. O süre zarfında oynama şekliniz analiz ediliyor. O bekleme süresi sunucu yoğunluğunu kaldırmak için.

Oyuna ilk başladığında rank sisteminin dengeli çalışması için 2 kazanmada 21 saat bekleme süresi verir. 21 Saatte bir elo yenilenir. Bu yüzden böyle bir bekleme süresi var. 10 kazanma sonra beklemeyi bırakacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…