suobaka Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #11 Kaan abi CS mi oynuyorsun?
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #12 Peki gerçek oyuncuların kendi botlarının olduğu falan nasıl anlaşılıyor Kendileri ölünce botlarının yerine geçmesi falan.
Peki gerçek oyuncuların kendi botlarının olduğu falan nasıl anlaşılıyor Kendileri ölünce botlarının yerine geçmesi falan.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #13 Dino Ortolani dedi: Peki gerçek oyuncuların kendi botlarının olduğu falan nasıl anlaşılıyor Kendileri ölünce botlarının yerine geçmesi falan. Genişletmek için tıkla... BOT (Botun yerini almış kişinin ismi) şeklinde olması lazım. Mesela benim CS adım Nemai olsun. BOT (Nemai) veya onun gibi bir şey yazar.
Dino Ortolani dedi: Peki gerçek oyuncuların kendi botlarının olduğu falan nasıl anlaşılıyor Kendileri ölünce botlarının yerine geçmesi falan. Genişletmek için tıkla... BOT (Botun yerini almış kişinin ismi) şeklinde olması lazım. Mesela benim CS adım Nemai olsun. BOT (Nemai) veya onun gibi bir şey yazar.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 8 Temmuz 2021 #14 Nemai dedi: Bot (botun yerini almış kişinin ismi) şeklinde olması lazım. Mesela benim CS adım nemai olsun. Bot (nemai) veya onun gibi bir şey yazar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Nemai dedi: Bot (botun yerini almış kişinin ismi) şeklinde olması lazım. Mesela benim CS adım nemai olsun. Bot (nemai) veya onun gibi bir şey yazar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.