CS:GO rekabetçiden atılmak rankı ve güven faktörünü nasıl etkiler?

Ronaldo5

Yoctopat
Dün ve bugün rekabetçide 2 olay yaşadım. Dün oynarken takımdakiler Rus'du ve ben Dust 2 kısa maçta ilk el rakipten gelen bombayla öldüm diye hemen oyundan atmak istediler, bu arada seçkin oynuyorum. Oylama kabul edilmedi ve maçı 1. bitirdim ve maçı kazandık. Merak ettiğim daha 1. el o oyundan atılsaydım benim rankımı ve güven faktörümü nasıl etkileyecekti?

Bugünkü olayda ise yine Dust 2 kısa maçta takım Full Rus, maçı zar zor kazandık ve bu sefer ben 2. bitirdim oyunu. Oyun bitip galibiyet yazısı geldiği an anlamsız biçimde oylama yapıp beni oyundan attılar. Takım oyununa uydum ve 3-4 edo alarak 2. oldum ve anlamadığım biçimde oyundan attılar galibiyet yazısı gelince. Halbuki 3-4 kelime İngilizce yazarak takımı yönlendirme de yapmıştım, profilim gizli bu arada. Maç sırasında atamazlardı çünkü ben varken bile maçı zar zor kazandık. Maç sonu puan geldi mi bilmiyorum sinirden dikkat etmedim. Bu maçta maçtan atılmama rağmen puanları almış mıyımdır ve atılınca oyunu 2. bitirmeme rağmen güven faktörüm düşmüş müdür? Oldu da galibiyet yazısı gelmeden 1 el önce atsalardı, yine bu durumda maç kazanılırsa rankımı ve güven faktörümü nasıl etkileyecekti?

Sorum bunlar arkadaşlar. Hem maçı kazanmakta büyük önemim olsun hem trollük yapıp oylamayla atsınlar, hem de benim şimdi güven faktörüm mü düşecek acaba?

Son sorum o an birisi F10 F10 quit dedi, sanırım bana dedi oylamadan kaçmam için. Ama ben F10 tuşunu CFG'den silmiştim hızlı çıkış yapmak lazım olmaz diye. F10 tuşuna CFG'ye oyundan hızlı çıkış tuşunu tekrar atamam için kodu verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…