Q quadrico32 Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Yer buralardan uzakta Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar oyuna girmeye çalışıyorum fakat bu hatayı veriyor neden? Bu arada gerçekten hile kullanmadım eğer bununla ilgiliyse hesabı yeni açtım 3-5 ranked girdim sonra bu uyarı çıktı.
Arkadaşlar oyuna girmeye çalışıyorum fakat bu hatayı veriyor neden? Bu arada gerçekten hile kullanmadım eğer bununla ilgiliyse hesabı yeni açtım 3-5 ranked girdim sonra bu uyarı çıktı.
KS KS Q quadrico32 Centipat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 51 Yer buralardan uzakta Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 lnkoom dedi: CS:GO ya sağ tıkla-özellikler-yerel dosyalar-dosya bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala böyle ne ilerliyor ne de hareket ediyor. Artı 0 Eksi
lnkoom dedi: CS:GO ya sağ tıkla-özellikler-yerel dosyalar-dosya bütünlüğünü doğrula. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala böyle ne ilerliyor ne de hareket ediyor.
lnkoom Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #12 quadrico32 dedi: Eki Görüntüle 817769 Yaptım ama hala böyle ne ilerliyor ne de hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Beklemeniz lazım biraz ama bir süre yüklenmediyse internetiniz iyiyse oyunu silip yükleyin. Artı 0 Eksi
quadrico32 dedi: Eki Görüntüle 817769 Yaptım ama hala böyle ne ilerliyor ne de hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... Beklemeniz lazım biraz ama bir süre yüklenmediyse internetiniz iyiyse oyunu silip yükleyin.