stqoa Centipat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar sadece FACEIT ve topluluk sunucularında oynuyorum ama susturuldum ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Arkadaşlar sadece FACEIT ve topluluk sunucularında oynuyorum ama susturuldum ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 stqoa dedi: Arkadaşlar sadece FACEIT ve topluluk sunucularında oynuyorum ama susturuldum ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Eki Görüntüle 1926382 Ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hesabınızı sizden başka kullanan var mı? Son oynanan maçlara bakın isterseniz.
stqoa dedi: Arkadaşlar sadece FACEIT ve topluluk sunucularında oynuyorum ama susturuldum ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Eki Görüntüle 1926382 Ve rekabetçi banı yedim böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hesabınızı sizden başka kullanan var mı? Son oynanan maçlara bakın isterseniz.
stqoa Centipat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Anobis dedi: Hesabınızı sizden başka kullanan var mı? Son oynanan maçlara bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... En son 5-6 ay önce oynadım. Pek de mikrofon kullanan biri değilim zaten.
Anobis dedi: Hesabınızı sizden başka kullanan var mı? Son oynanan maçlara bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... En son 5-6 ay önce oynadım. Pek de mikrofon kullanan biri değilim zaten.