CS:GO Revolution kasanın anahtarı düşüyor mu?

istanbul2023

Picopat
Merhaba,
Aşağıdaki resimdeki gibi bir kasa düştü ama anahtar istiyor. Anahtarı satın almak zorunda mıyım yoksa o da kasa gibi düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anahtar düşmez, satın almalısın. Ben kasayı satmanı öneririm içinden pahalı bir şey çıkma olasılığı çok az.

Tam kapitalist sistemmiş ben de kasa düşecek onu açacağım diye hevesleniyordum

Anahtar düşmez, satın almalısın. Ben kasayı satmanı öneririm içinden pahalı bir şey çıkma olasılığı çok az.
Nasıl satabilirim? Sattıktan sonra Steam cüzdanıma falan mı ekleniyor para?

Kasa anahtarı satın almaktan başka yol yok. Her anahtarda 45 TL oluyor. İçinden doğru düzgün bir şey de çıkmıyor zaten çok şanslıysanız belki. En mantıklısı satmak, ben genelde satıyorum.

O zaman ben de satayım. Kasaya sağ tık yapıyorum Topluluk Pazarında Sat seçiyorum ama kasa envanterde gözükmüyor. Belli bir süresi mi var envantere düşmesi için?

Kasalar haftada maksimum 2 düşürebilirsin fakat anahtarını mecbur satın alman gerekir. Ayrıca açmak çokta mantıklı değil zarar ediyorsun çoğunlukla.
O zaman ben de satayım. Kasaya sağ tık yapıyorum Topluluk Pazarında Sat seçiyorum ama kasa envanterde gözükmüyor. Belli bir süresi mi var envantere düşmesi için?

Hayır bazen bug oluyor envanter görüntülenemiyor. Biraz bekle düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…