CS:GO Revolution kasanın anahtarı düşüyor mu?

Hayır bazen bug oluyor envanter görüntülenemiyor. Biraz bekle düzelir.
Peki birşey daha soracağım. Şimdi CS:GO'nun kendi resmi sunucularında oynarken hani ana menüde Rekabetçi mi olsun Ölüm Modu mu olsun diye seçiyorsun ya şimdi ben mesela Runaway'in sunucu listesine buradan giriyorum. Ama IP adresi ile gittiğimde doğal olarak Rekabetçi mi Ölüm Modu mu seçemiyorum direkt haritaya gidiyor. Bunun mantığını anlayamadım nasıl seçebilirim onu?

Tam kapitalist sistemmiş ben de kasa düşecek onu açacağım diye hevesleniyordum

Nasıl satabilirim? Sattıktan sonra Steam cüzdanıma falan mı ekleniyor para?
Sağ tıkla topluluk pazarında sat de ve evet steam cüzdanına bakiye olarak ekleniyor.

O zaman ben de satayım. Kasaya sağ tık yapıyorum Topluluk Pazarında Sat seçiyorum ama kasa envanterde gözükmüyor. Belli bir süresi mi var envantere düşmesi için?
Bu aralar CS envanterlerinde problem var o yüzden günün belirli saatlerinde gözükmeyebilir.

Bir topluluk sunucusuna giriyorsan o sunucunun kendi ayarlanmış modunu oynarsın rekabetçi vs. sen seçemiyorsun.

Bir topluluk sunucusuna giriyorsan o sunucunun kendi ayarlanmış modunu oynarsın rekabetçi vs. sen seçemiyorsun.
Çok teşekkür ederim. Peki mesela 1.2.3.4 IP'ye girdim o haritanın hangi moda ayarlandığını nasıl görebilirim? Bir diğer sorum bu Runaway gibi sunuculara girerken de kasa düşürme olayı oluyor mu yoksa sadece CS:GO'nun resmi sunucularında mı bu var?

İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama o sunucularda da kasa düşüyor diye biliyorum.

Direk IP yazarak degilde topluluk sunucularından runaway yazarak 1V1 mi Dust 2 mi ölüm kalım maçımı hangisini istersen girebiliyorsun mapları da yanında gözüküyor.

Bekletmek daha iyi olur fiyatı artıyor.
Mecbur bekletiyorum çünkü envanterde gözükmüyor

Direk IP yazarak degilde topluluk sunucularından runaway yazarak 1V1 mi Dust 2 mi ölüm kalım maçımı hangisini istersen girebiliyorsun mapları da yanında gözüküyor.
Yok hocam Runaway'e bir daha alsa girmem. Dün bir tane sunucusuna girdim kendi web sitesinde dust_2 diyor bir girdim tek başıma oynuyorum fun map çıktı. Her neyse ondan çıktım CS:GO resmi sunucularına gireyim dedim. Şöyle bir uyarı aldım "CS:GO dosyalarında bilinmeyen dosyalar bulundu. CS:GO'yu kapatıp yeniden açın" gibi bir şeydi. Çıktım oyundan dosya bütünlüğü yaptım düzeldi. Artık ne dosyayı indirttiyse bana CS:GO resmi sunucusu kabul etmedi

Kanka mapları indiriyor atöyle haritalarından sonra normal maca girmeyi deneyincede ayni şeyi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…