CS:GO Revolution kasanın anahtarı düşüyor mu?

Topluluk sunucularına girince öyle oluyor oyunu yeniden başlatman gerekiyor.

Hocam satamıyorum sorun envanterde gözükmüyor. Bugün neredeyse 3. günü olacak Topluluk pazarında sat diyorum ama gelen sayfada envanterde gözükmüyor
Envanter kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz hocam? Bende de gözükmüyordu da 1-2 gün önce envanterlerde problem vardı şu an düzelmiş olması lazım.

Kasayı açmanı öneririm bana 5000 tllik bıçak çıkmıştı ama çok düşük şans tabi.

Bıçak 1/400 ihtimalle gelir ve bu ihtimal her kasa açısında yenilendiğinde 400 tane açsanda bıçak gelmeme ihtimali vardır. Kasa açmak akıl kârı değil en az 70 lira vericen kasayla birlikte ve %80 5 liran olucak.

Envanter kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz hocam? Bende de gözükmüyordu da 1-2 gün önce envanterlerde problem vardı şu an düzelmiş olması lazım.
Hocam bugün hiç CS:GO'ya girmemiştim. Şimdi girdim envantere düşmüş ama CS:GO'da yeni olduğum için 23 Nisan'da satabilirmişim, kilit o zaman açılacakmış. Bu normal galiba. Fiyatı da 73 TL küsür

Hocam bugün hiç CS:GO'ya girmemiştim. Şimdi girdim envantere düşmüş ama CS:GO'da yeni olduğum için 23 Nisan'da satabilirmişim, kilit o zaman açılacakmış. Bu normal galiba. Fiyatı da 73 TL küsür
Steam Guard ekleyin hocam mobil uygulama kullanarak. Guard'ı etkinleştirdikten sonra 7 gün bekleyeceksiniz ama ondan sonra alım-satımlarda beklemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…